Η Πάρος ήταν ο επόμενος σταθμός της δεκαήμερης περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη σε 29 νησιά, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ να συζητά σε θερμό κλίμα με τους κατοίκους που τον υποδέχθηκαν στο νησί.

Μία από τις παριστάμενες είναι μέλος της ΝΕ του κόμματος, δηλώνοντάς το στον Στέφανο Κασσελάκη, με την ίδια να δηλώνει επίσης «πρώην υποψήφια βουλευτής στις  εκλογές του Ιουνίου». «Πρώην υποψήφια βουλευτής και μέλλουσα βουλεύτρια, να έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας», της απάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, για να συμπληρώσει η ίδια πως «έχουμε (σ.σ. εμπιστοσύνη), θα πάμε πολύ καλά».

Σε σχόλιο, δε, που του έγινε από παριστάμενη που τον αγκάλιασε και τον φίλησε, λέγοντάς του πως «είναι κούκλος», ο Κασσελάκης απάντησε: «Το από μέσα μετράει, έχω να σου δείξω κάτι κούκλους που έχουν βρώμικα χέρια».

«Πρόεδρε σας εύχομαι καλή επιτυχία. Εύχομαι να συνεχίσετε να είστε έτσι ηθικός. Εγώ δεν ανήκω στον χώρο αυτό αλλά σας εύχομαι για την πατρίδα μας το καλύτερο» σημείωσε ένας άλλος πολίτης σε σύντομη συνομιλία με τον Στέφανο Κασσελάκη. Ο Κασσελάκης του απάντησε: «Όταν γεννήθηκες, γεννήθηκες με ταμπέλα Νέα Δημοκρατία;», με τον πολίτη να του απαντά: «Αυτό ακριβώς δεν θέλω, την ταμπέλα δεν θέλω». «Μπες στο παραβάν, δες το ψηφοδέλτιό μας και αποφάσισε», τον κάλεσε κλείνοντας τον σύντομο διάλογο ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Τίποτα μην φοβάσαι Στέφανε. Προχώρα να φύγει η βρωμιά» ήταν η προτροπή ενός κατοίκου, ενώ δεν έλειψαν και οι ευχές να γίνει σύντομα πρωθυπουργός ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ.

Ο Κασσελάκης συνομίλησε και με αντιστασιακό, ονόματι Νίκο, που πέρασε από εξορία και όπως είπε ανήκε στην πρώτη ομάδα που ανέλαβε δράση εναντίον της Χούντας. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ του απάντησε πως έστρωσε τον διάδρομο για τους υπόλοιπους, λέγοντάς του επίσης πως τον τίμησε με αυτήν την επικοινωνία.

Δείτε τα βίντεο:

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0ptgb5nxj1l)
Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0ptjn14tha1)
Σημειώνεται πως νωρίτερα σήμερα ο πρόεδορς του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στη Σύρο, επισκεπτόμενος το Γενικό Νοσοκομείο του νησιού, σημειώνοντας την ανάγκη ενίσχυσης του κοινωνικού κράτους.