«Μου έριξε γροθιές στο πρόσωπο. Με έσυρε στο πάτωμα. Δεν μπορώ να ακούω τις φαντασίες κανενός», ανέφερε ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Βασίλης Γραμμένος, μιλώντας στον ΑΝΤ1 για το πρωτοφανές επεισόδιο με τον Κωνσταντίνο Φλώρο στη Βουλή.

*Διαβάστε εδώ: Ξυλοδαρμός στη Βουλή: Με 10 χρόνια φυλακή κινδυνεύει ο ανεξάρτητος βουλευτής Κ. Φλώρος - Στη ΓΑΔΑ πέρασε το βράδυ, σήμερα η απολογία του

Σύμφωνα με τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, ο πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών χειροδίκησε σε βάρος του.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0sxzcekmaqx)


Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη ο Κωνσταντίνος Φλώρος

Υπενθυμίζεται ότι έπειτα από το πρωτοφανές σκηνικό μέσα στη Βουλή ο νυν ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος είναι αντιμέτωπος με ποινή κάθειρξης που μπορεί να φτάσει ακόμη και τα 10 χρόνια.

Η Εισαγγελία προχώρησε στην άσκηση κακουργηματικής ποινικής δίωξης για βιαιοπραγία κατά βουλευτή κατά την άσκηση των καθηκόντων του (άρθρο 157ΠΚ), με τον ίδιο να ζητεί προθεσμία για να απολογηθεί και μέχρι τότε να παραμένει στη ΓΑΔΑ, καθώς συνελήφθη στο πλαίσιο του Αυτοφώρου.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0t0bx4i8qzt)


Κωνσταντίνος Φλώρος: Δεν μετανιώνω για οποιαδήποτε πράξη γίνεται, όταν μου βρίζουν τη μητέρα

Μιλώντας στο MEGA, o κ. Φλώρος δήλωσε σχετικά με το συμβάν: «Όλο το σκηνικό ξεκίνησε από την ομιλία του κυρίου Χήτα για την άρση ασυλίας του κ. Βελόπουλου που είναι λόγω μιας μήνυσης που έχει κάνει ο πατέρας μου για τον κ. Βελόπουλο για συκοφαντική δυσφήμηση μέσα από ψεύτικο προφίλ στο twitter. Ανέφερε σε κάποια στιγμή στον λόγο του ο κ. Χήτας ότι ο κ. Βελόπουλος δεν είχε καμία σχέση με τη συγκεκριμένη υπόθεση. Εγώ εκείνη τη στιγμή απάντησα ότι αυτό θα το κρίνουν τα δικαστήρια και όχι εσύ. Εκείνη τη στιγμή αναίτια και χωρίς να του έχω απευθύνει τον λόγο πετάχτηκε ο κ. Γραμμένος και μου είπε "Βούλωσ' το, εσύ σκουπίδι". Του είπα εγώ "Άντε γ…" πάνω στα νεύρα μου, γιατί έχω προηγούμενα με τον κ. Γραμμένο. Εκείνος μου απάντησε "γ… τη μανούλα σου". Φεύγει.

Δεν έδωσα συνέχεια παρότι γύρισα και του είπα "τι είπες;" εκείνη τη στιγμή, γιατί δεν δέχομαι κανένας να βάζει σε αντιπαραθέσεις πολιτικές άτομα τα οποία δεν έχουν σχέση με το συγκεκριμένο θέμα. Πόσω μάλλον την οικογένειά μου και τη μητέρα μου που είναι ό,τι πιο ιερό έχω. Γι’ αυτό δεν μετανιώνω για οποιαδήποτε πράξη γίνεται, όταν μου βρίζουνε τη μητέρα. Νομίζω ο καθένας με τον ίδιο τρόπο θα αντιδρούσε.

Από εκεί και πέρα, ο κ. Γραμμένος αντί να σηκωθεί να φύγει, γιατί σηκώθηκε εκείνη τη στιγμή να φύγει, ξαναγυρνάει προκαλώντας με χειρονομίες, κάνοντάς μου κ…δάχτυλα και σύμβολα με χειροπέδες, ότι θα μου γ… τη μανούλα και θα με πάει μέσα στη φυλακή. Εκείνη τη στιγμή σηκώθηκα πάνω γιατί πήγαινε να φύγει κατευθείαν τρέχοντας προς την έξοδο του Κοινοβουλίου. Τον έπιασα από μπροστά. Ήταν και ο αστυνομικός, ο φρούραρχος του Κοινοβουλίου, ο οποίος είχε βάλει και το χέρι του ανάμεσα. Μου κόλλαγε ο κ. Γραμμένος με το σώμα του μπροστά και του έλεγα "τι είπες; Πες τα εδώ μπροστά στον αστυνομικό. Γιατί δεν λες ό,τι είπες μέσα και να το πεις και στον αστυνομικό μπροστά;".

Εκείνη τη στιγμή με απωθεί, με σπρώχνει για να μπει μέσα στην αίθουσα. Εγώ από αντίδραση, θέλετε σε άμυνα, αντίδραση, όπως θέλετε πείτε το, τον έπιασα από τον γιακά και τον έριξα κάτω. Ούτε γρονθοκοπήματα ούτε τίποτε άλλο απ' όσα έχουν ειπωθεί δεν έχει συμβεί το παραμικρό. Αυτό μπορεί να αποδειχθεί ούτως ή άλλως με οποιονδήποτε τρόπο ιατροδικαστικής έρευνας ή οτιδήποτε αν εγώ γρονθοκόπησα κανέναν. Αν κάποιος έχει σημάδια απ' όλο αυτό ίσως είμαι εγώ. Στον λαιμό μου που έχω και κάποιες γρατζουνιές. Από τον γιακά σαν κεφαλοκλείδωμα και τον έριξα κάτω
».