Το κοινό αιφνιδίασε με την εμφάνιση του ένας σύνεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος πήρε το λόγο στο βήμα αντί για κουστούμι φορούσε αμάνικη φανέλα λόγω της έλλειψη κλιματισμού.

Διαβάστε: ΣΥΡΙΖΑ: Σύνεδρος παραπονέθηκε έντονα από το βήμα για τον κλιματισμό - "Σύντροφε Σωκράτη που είσαι; Ποια είναι τελικά η Αριστερά του 21ου αιώνα;"

Το συνέδριο του κόμματος έλαβε χώρα στο κλειστό γήπεδο του Περιστερίου με τους παριστάμενους να προσπαθούν να αντιμετωπίσουν της αφόρητη ζέστη που επικρατούσε. Κάποιοι κρατούσαν βεντάλιες, άλλοι είχαν ανεμιστηράκια ενώ χαρακτηριστική ήταν η εικόνα του Σωκράτη Φάμελλου, ο οποίος σκούπιζε διαρκώς τον ιδρώτα του με ένα μαντήλι.

Να σημειωθεί ότι, ενώ ο σύνεδρος με το φανελάκι έκλεψε για λίγο τις εντυπώσεις, ωστόσο η αφόρητη ζέστη και έλλειψη κλιματιστικού υπήρξε κεντρικό θέμα των συζητήσεων μεταξύ τους. Μάλιστα, για το λόγο αυτό πολλοί ήταν οι απόντες -κυρίως σύνεδροι μεγαλύτερης ηλικίας- που απέφυγα να έρθουν να ακούσουν τους συντρόφους τους.