Κωστής Χατζηδάκης: "Η κυβέρνηση βάζει πολύ ψηλά τη Θεσσαλονίκη, τη Μακεδονία και τη Θράκη μας" (Βίντεο)
Η ανάρτησή του
"Η Θεσσαλονίκη είναι η πόλη στην οποία γίνονται τα περισσότερα έργα σε σχέση με οποιαδήποτε πόλη ή περιοχή της Ελλάδας", ανέφερε ο Κωστής Χατζηδάκης
«Η Θεσσαλονίκη είναι η πόλη στην οποία γίνονται τα περισσότερα έργα σε σχέση με οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας! Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη βάζει πολύ ψηλά τη Θεσσαλονίκη, τη Μακεδονία μας και τη Θράκη μας», ανέφερε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η ανάρτησή του συνοδεύτηκε με σχετικό βίντεο, στο οποίο περιγράφονται συγκεκριμένα έργα και παρεμβάσεις.
Διαβάστε: Κωστής Χατζηδάκης: "Στη Θεσσαλονίκη μιλάμε με έργα - Η Βόρεια Ελλάδα ανεβαίνει" (Εικόνες)
Η ανάρτηση του Κωστή Χατζηδάκη
«Η Θεσσαλονίκη είναι η πόλη στην οποία γίνονται τα περισσότερα έργα σε σχέση με οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας! Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη βάζει πολύ ψηλά τη Θεσσαλονίκη, τη Μακεδονία μας και τη Θράκη μας», ανέφερε ο Κωστής Χατζηδάκης.
«Η Θεσσαλονίκη είναι η πόλη στην οποία γίνονται τα περισσότερα έργα σε σχέση με οποιαδήποτε πόλη ή περιοχή της Ελλάδας. Οι Θεσσαλονικείς το ξέρουν φυσικά, άλλες περιοχές μπορεί να τα ζηλέψουν.
Ο κατάλογος είναι πολύ μεγάλος:
- Το Μετρό της Θεσσαλονίκης, όπου έγιναν και τα εγκαίνια της επέκτασης προς Καλαμαριά.
- Το Flyover.
- Τα καινούργια νοσοκομεία.
- Μουσεία.
- 16 διαφορετικά σχολεία.
- 33 διαφορετικές παρεμβάσεις στο χώρο των νοσοκομείων και των Κέντρων Υγείας.
- Η ανάπλαση της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.
Και οκτώ καινούργιες παρεμβάσεις, ξεκινώντας από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό Θεσσαλονίκης, για το άμεσο μέλλον», προσθέτει στο βίντεο.