Επίσκεψη στη Φλώρινα πραγματοποιεί ο υπουργός Ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρικάκος, μαζί με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, με τον υπουργό να τονίζει πως η κυβέρνηση με τον αναπτυξιακό Νόμο στηρίζει παραγωγικές επενδύσεις σε παραμεθόριες περιοχές, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις εκατοντάδες θέσεις εργασίας, που δίνονται σε νέους ανθρώπους.

Διαβάστε: Μητσοτάκης από Πτολεμαΐδα: "Όποιος σας λέει ότι η Δυτική Μακεδονία μπορεί να επιστρέψει στον λιγνίτη, λέει ψέματα - Έχουμε στραφεί στις ΑΠΕ και στο φυσικό αέριο" (Βίντεο)


Θεοδωρικάκος: Με τον αναπτυξιακό Νόμο στηρίζουμε παραγωγικές επενδύσεις σε παραμεθόριες περιοχές

Συγκεκριμένα, ο Τάκης Θεοδωρικάκος μετά την επίσκεψη με τον πρωθυπουργό τις εγκαταστάσεις της ΒΙΠΕ Φλώρινας (Tottis Pack) σε δηλώσεις του ανέφερε: «Ο Όμιλος σας έχει ενταχθεί στο καθεστώς Ειδικής Ενίσχυσης για τις παραμεθόριες περιοχές. Ένα καθεστώς που καθιερώσαμε, κύριε πρόεδρε, στο Υπουργείο Ανάπτυξης, στηρίζοντας ακριβώς αυτό που κάνετε εσείς, παραγωγικές επενδύσεις εδώ κοντά στα σύνορα, σε παραμεθόριες περιοχές της χώρας, δίνοντας εκατοντάδες θέσεις εργασίας σε νέους ανθρώπους. Με αυτόν τον τρόπο έχουν ισχυρότερη δυνατότητα να μείνουν εδώ, να εργαστούν εδώ, να δημιουργήσουν τις οικογένειές τους».

Καταλήγοντας πρόσθεσε: «Έχετε την αμέριστη συμπαράσταση του Υπουργείου και αυτό νομίζω ότι το δείχνει σήμερα πάνω απ' όλα η παρουσία του Πρωθυπουργού. Με τον αναπτυξιακό Νόμο στηρίζουμε παραγωγικές επενδύσεις σε παραμεθόριες περιοχές».