Στο κτίριο που στεγάζει τα γραφεία των εκδόσεων Λιβάνη, στην καρδιά του κέντρου της Αθήνας, αναμένεται να λειτουργήσει το κεντρικό πολιτικό γραφείο του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές του Orange Press Agency, η ομάδα του Αντώνη Σαμαρά έχει νοικιάσει τους δύο πάνω ορόφους του κτιρίου που βρίσκεται στη συμβολή των Σόλωνος και Ιπποκράτους, ενώ ο εκδοτικός οίκος θα συνεχίσει να λειτουργεί απρόσκοπτα.

Η μίσθωση, κατά την ίδια πηγή, «αφορά μικρό χρονικό διάστημα». Η ημερομηνία «επίσημης» έναρξης της μίσθωσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είναι η 15η Σεπτεμβρίου και έκτοτε αναμένεται να τοποθετηθούν διακριτικές επιγραφές στην είσοδο.


Τι έγραφε το ρεπορτάζ του parapolitika.gr για τα γραφεία Σαμαρά

Όπως ανέφερε, τον Ιούλιο, ρεπορτάζ του parapolitika.gr, στο τραπέζι βρίσκονταν τρεις συγκεκριμένες επιλογές. Βασικό κριτήριο αποτελούσε η εύκολη πρόσβαση, αλλά και η μικρή απόσταση από το πολιτικό γραφείο του κ. Σαμαρά στην οδό Δημοκρίτου στο Κολωνάκι. Η πρώτη επιλογή αφορούσε χώρο σε κτίριο στη συμβολή των οδών Σόλωνος και Ιπποκράτους.