Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, απαντώντας στη συνέντευξη Τύπου της ΔΕΘ, στην ερώτηση του Ανδρέα Παπαδόπουλου και της εφημερίδας "Απογευματινή", σχετικά με αυτά που ακούγονται για το αν ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει το "χάρισμα", το οποίο κάνει "γκελ" στους πολίτες για να τον εμπιστευτούν, ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός.

Διαβάστε: Νίκος Ανδρουλάκης από ΔΕΘ: "Τώρα είναι η ώρα των μεγάλων αποφάσεων" - Δέσμευση για 7 νομοθετικές παρεμβάσεις στους πρώτους 6 μήνες διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ (Εικόνες & Βίντεο)


Δεν έχω ταλέντα υποκριτικής

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, τόνισε χαρακτηριστικά ότι «δεν έχω το χάρισμα να σερβίρω ψέματα. Δεν έχω το χάρισμα να κακοποιώ τους θεσμούς επί 7 ολόκληρα χρόνια και να υποδύομαι τον φιλελεύθερο, τον ευρωπαϊστή, τον μετριοπαθή», για να προσθέσει ότι «δεν έχω ταλέντα υποκριτικής».


Η διαδρομή

Συνεχίζοντας, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στάθηκε στην ιστορική ταυτότητα του κόμματος και το τι εκπροσωπεί. «Ξεκίνησα από το Ηράκλειο, πήγα σε δημόσιο σχολείο, δημόσιο Πανεπιστήμιο, εργάστηκα στον ιδιωτικό τομέα, δεν βολεύτηκα, δεν πήρα κρατική θέση», για να προσθέσει ότι «δεν είχα κανέναν πίσω μου, ολιγάρχες, συμφέροντα, ανίερες συμμαχίες».

Επεσήμανε ότι «βγήκα 2 φορές ευρωβουλευτής, έκανα έργο στις Βρυξέλλες, έθεσα το θέμα του ευρωπαϊκού ταμείου εκσυγχρονισμού, το θέμα της ευρωπαϊκής πολιτικής προστασίας για να έχουμε τα Canadair, το θέμα του ευρωπαϊκού εμπάργκο όπλων στην Τουρκία».


Για το ΠΑΣΟΚ που διεκδικεί την εμπιστοσύνη των πολιτών

Ο Νίκος Ανδρουλάκης τόνισε ότι διεκδίκησε την προεδρία του ΠΑΣΟΚ με τον λόγο του, τη συνέπεια και το ήθος. Το κόμμα ανανεώθηκε, έχει πρόγραμμα για κάθε Ελληνίδα και Έλληνα, έχει κοινωνική αξιοπιστία και διαδρομή.

Το όραμα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ είναι, όπως επεσήμανε, μία ισχυρή Ελλάδα, με ανθεκτική παραγωγική βάση, μία νέα μεσαία τάξη, με ισχυρό κοινωνικό κράτος και θεσμούς. Υπογράμμισε ότι «αυτά που λέω, θα τα κάνω», για να προσθέσει ότι «ζητώ από τους πολίτες να με εμπιστευτούν, δεν θα τους απογοητεύσω».