Ζήτημα σύγκρουσης συμφερόντων για την ανάθεση στην εταιρεία Singular Logic της πληροφορικής υποστήριξης για τη συγκέντρωση, ασφαλή μετάδοση, επεξεργασία και δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων των επόμενων εθνικών εκλογών, θέτει με επίκαιρη ερώτησή του προς τον υπουργό Εσωτερικών Θεόδωρο Λιβάνιο, ο ανεξάρτητος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Μάριος Σαλμάς.

Διαβάστε: Σαλμάς για Σαμαρά: Όταν κάνεις ένα κόμμα, κατεβαίνεις για να γίνεις πρωθυπουργός - Τι ανέφερε για "γαλάζιους" βουλευτές που θα μπορούσαν να συμπορευτούν μαζί του

Σαλμάς: Θέτει θέμα ασυμβίβαστου για τη Singular Logic

Σύμφωνα με τον ανεξάρτητο βουλευτή ο οποίος φέρεται να βρίσκεται προ των πυλών του κόμματος που θα ιδρύσει ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς «η συγκεκριμένη εταιρεία μαζί με άλλες ανέλαβε το 2024 έργο αξίας 22 εκατ. ευρώ από τον ΟΔΑΠ του υπουργείου Πολιτισμού, ενώ ο όμιλος στον οποίο ανήκει, ανέλαβε με «φωτογραφικό» διαγωνισμό και άλλα έργα του υπουργείου Πολιτισμού, μεταξύ των οποίων και η πώληση εισιτηρίων των αρχαιολογικών χώρων». Παράλληλα ο κ. Σαλμάς καλεί  τον υπουργό Εσωτερικών, Θοδωρή Λιβάνιο, να εξηγήσει ενώπιον της Βουλής, «εάν θεωρεί ότι υπάρχει ζήτημα σύγκρουσης συμφερόντων και αν έχει προετοιμαστεί για την αναζήτηση εναλλακτικής λύσης».