Έντονη αντιπαράθεση σημειώθηκε ανάμεσα στον Ανδρέα Λοβέρδο και τη βουλευτή Δυτικού Τομέα του ΠΑΣΟΚ Νάντια Γιαννακοπούλου, κατά τη διάρκεια της κοινής τους τηλεοπτικής παρουσίας στην εκπομπή του Action 24 «Πίσω από τις γραμμές». «Εμένα μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση να μιλούν για μειωμένη ανταπόκριση του κόσμου σε ό,τι λένε η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός της, κόμματα που επί 3,5 χρόνια είχαν ελεύθερο χώρο και τελικά από δεύτερα πέρασαν τρίτα, ή κόμματα που διαλύθηκαν, διαιρέθηκαν δια του 10, και τώρα μετράνε πόσες ψήφους θα πάρει ο ένας και ο άλλος», είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος, κάνοντας λόγο για αποτυχία.

Διαβάστε: Νάντια Γιαννακοπούλου: Το δυνατό εκλογικό προηγούμενο, το δίκτυο επαφών και οι συσχετισμοί στον Δυτικό Τομέα της Αθήνας

Γιαννακοπούλου για Λοβέρδο: Η αποτυχία καταγράφεται όταν στελέχη του ΠΑΣΟΚ που έχουν διατελέσει υπουργοί και ήταν υποψήφιοι πρόεδροι, την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια

Αυτή η αναφορά εξόργισε την βουλευτή του ΠΑΣΟΚ η οποία σηκώνοντας τους τόνους του απάντησε: «Η αποτυχία καταγράφεται όταν στελέχη του ΠΑΣΟΚ που έχουν διατελέσει υπουργοί και ήταν υποψήφιοι πρόεδροι, την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια. Γιατί δεν έχουν χορτάσει υπουργιλίκι και θέλουν κι άλλο. Αυτό είναι». Ο Ανδρέας Λοβέρδος περνώντας στην αντεπίθεση τη διέκοψε λέγοντάς της: «Ωχ, τώρα κ. Γιαννακοπούλου, ήρθατε εδώ για να κάνετε επιθέσεις. Τι θα κερδίσετε;»

H βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κλιμακώνοντας την κριτική της απάντησε ευθέως στον Ανδρέα Λοβέρδο λέγοντάς του ότι «λυπάμαι πραγματικά, με αυτά τα οποία λέτε για το ΠΑΣΟΚ, που το 2021 σας είχα στηρίξει κιόλας για πρόεδρο. Πραγματικά λυπάμαι, όταν με αυτό τον τρόπο καταφέρεστε κατά του ΠΑΣΟΚ».

«Δεν με νοιάζει για τι λυπάστε και τι κάνετε. Κι εσείς κατεβήκατε και πήρατε 2,5%. Είστε στη δύσκολη θέση να φωνάζετε, αλλά το τελικό αποτέλεσμα της υπερβολικής φωνής, είναι να είστε τρίτο κόμμα και ο αρχηγός σας στην καταλληλόλητα για πρωθυπουργός να είναι κάτω από 10%, κάτω από 7%. Πρέπει να βάλετε και λίγο μυαλό» της απάντησε το νυν στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας με τη Νάντια Γιαννακοπούλου να του ανταπαντά πως «δεν φωνάζω καθόλου, αλλά υπάρχει και ένα όριο. Υπομονή μέχρι τις εκλογές».