Κλειστή σύσκεψη πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στα γραφεία της ΝΔ στην Πειραιώς για το θέμα της εξεταστικής για την Υγεία.
Σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr, στη σύσκεψη συμμετείχαν ο γραμματέας της Κ.Ο. της ΝΔ Κώστας Τσιάρας, ο διευθυντής του γραφείου του Προέδρου της ΝΔ Μιχάλης Μπεκίρης, οι πρώην υπουργοί Υγείας των κυβερνήσεων της ΝΔ Νικήτας Κακλαμάνης, Μάκης Βορίδης, Άδωνις Γεωργιάδης και Μάριος Σαλμας και ο σύμβουλος του Προέδρου του ΝΔ Γιώργος Μυλωνάκης.
Στη σύσκεψη, σύμφωνα με πληροφορίες, ακούστηκε η άποψη ότι η ΝΔ πρέπει να ψηφίσει την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ ωστόσο επικράτησε η άποψη η ΝΔ να καταθέσει δικιά της πρόταση - όπως και έγινε- όπου περιλαμβάνει και την περίοδο Κουρουμπλή, όταν ήταν στο ΠΑΣΟΚ καθώς και τη διετία 2015-2016 με το καραμπινάτο σκάνδαλο της μη έκδοσης δελτίου τιμών.

Πάντως πηγή της Πειραιώς ανέφερς σχετικά με το συγκεκριμένο ζήτημα "ας στήσουν όσα σόου θέλουν. Ας είναι, όμως, απολύτως βέβαιοι ότι δεν θα αποϕύγουν τον έλεγχο για τα δικά τους πεπραγμένα. Η εξεταστική για την Υγεία θα περιλάβει και την περίοδο Κουρουμπλή, όταν ήταν στο ΠΑΣΟΚ. Θα περιλάβει και τη διετία 2015-2016 με το καραμπινάτο σκάνδαλο της μη έκδοσης δελτίου τιμών. Αν θέλουν να αποδείξουν ότι δεν έχουν κάτι να κρύψουν, ας εντάξουν και αυτές τις δύο περιόδους και η Νέα Δημοκρατία δεσμεύεται να την υπερψηϕίσει".