Εξηγήσεις από την υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Όλγα Γεροβασίλη ζητά ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Γεωργαντάς σχετικά με τα όσα δήλωσε η ίδια ότι όλες οι προσλήψεις γίνονται μέσω ΑΣΕΠ. Ο κ. Γεωργαντάς σε δήλωσή του διαψεύδει την υπουργό και την καλεί να απαντήσει με ποιον τρόπο έγινε η πρόσληψη 230 ατόμων στις Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. Μάλιστα, ο βουλευτής σημειώνει ότι η κ. Γεροβασίλη ψεύδεται και προκαλεί όταν λέει ότι όλες οι προσλήψεις γίνονται μέσω ΑΣΕΠ. 

Η δήλωση του κ. Γεωργαντά έχει ως εξής: «Η κυρία Γεροβασίλη ισχυρίστηκε ότι είναι ψευδείς οι ειδήσεις περί δημιουργίας "κομματικού στρατού" στο δημόσιο και προκαλεί δημόσια οποιονδήποτε να καταγγείλει προσλήψεις εκτός ΑΣΕΠ.  

Ας μας απαντήσει, λοιπόν, δημόσια και συγκεκριμένα ποια διαδικασία από τις προβλεπόμενες για προσλήψεις στο δημόσιο ακολουθήθηκε για την πρόσληψη 230 ατόμων στις Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.  Μπήκαν με ΑΣΕΠ ή με τροπολογία που ψήφισε η κυβέρνηση (άρθρο 30 του Ν. 4439/2016) "κατά παρέκκλιση κάθε αντίθετης ρύθμισης ή απόφασης"; Η κυρία Γεροβασίλη ψεύδεται και προκαλεί όταν λέει ότι όλες οι προσλήψεις γίνονται μέσω ΑΣΕΠ».