«Απολογούμενος θα έπρεπε να είναι πιο σεμνός» είπε για τον Πάνο Καμμένο και το ταξίδι του στο Λονδίνο», ο Σπύρος Λυκούδης, μιλώντας στο σταθμό μας.

«Θέλουν πάση θυσία να μείνουν στην εξουσία για αυτό και υπάρχει εσωτερική συνοχή την οποία θα τη διατηρήσουν» εκτίμησε ο βουλευτής του Ποταμιού.

«Να είναι πιο προσεκτικός όταν προσπαθεί να διαψεύσει αδιάψευστα γεγονότα. Ήταν το απόλυτο λάθος του και η διάψευση από το δημοσίευμα ήταν φυσικό επακόλουθο. Μη θέλει να βγει από πάνω κιόλας ο κ. Καμμένος» υπογράμμισε ο Σπύρος Λυκούδης.

Ερωτηθείς για το αν πιστεύει ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα καθαιρέσει τον υπουργό, απάντησε πως «θέλουν να μείνουν στην κυβέρνηση πάση θυσία, η ισχνή πλειοψηφία τους έχει μεγάλη συνοχή, "κράτα με να σε κρατώ", ο Τσίπρας καλύπτει τον Καμμένο και ο Καμμένος ψηφίζει ό,τι του πει ο Τσίπρας. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία περί αυτού».

Τέλος, κληθείς να σχολιάσει τις εξελίξεις στην Κεντροαριστερά είπε ότι δεν είναι εύκολο να ενωθούν όλα αυτά τα κομμάτια. «Διατηρώ επιφυλάξεις για το αν είναι εφικτό. Έχει τις δυσκολίες επειδή είναι χώρος με πολλά επιμέρους πολιτικά σχήματα».