Σύσσωμη η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης, στο πλαίσιο του 4ου Προσυνεδρίου του κόμματος που διεξάγεται σήμερα, Τετάρτη, 

Την έναρξη των εργασιών κήρυξε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος στην ομιλία του άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση χαρακτηρίζοντας τον Αλέξη Τσίπρα «πρωθυπουργό των φόρων».

Ακολούθησε παρουσίαση απαντήσεων ερωτηματολογίου για την επανεκκίνηση της οικονομίας και συζήτηση σε δυο πάνελ με αντικείμενο την ψηφιακή τεχνολογία και επιχειρηματικότητα – εμπόριο – βιομηχανία – εξωστρέφια.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα απευθύνει ομιλία στις 7 το απόγευμα. Στη διάρκεια της τοποθέτησής του αναμένεται να προδιαγράψει τον πολιτικό άξονα του κόμματος για την επιχειρηματικότητα και τις προοπτικές ανάπτυξης, θίγοντας και το μείζον ζήτημα των κόκκινων επιχειρηματικών δανείων.

Παράλληλα, αναμένονται και ανακοινώσεις σχετικά με ζητήματα φοροελαφρύνσεων που έχει επεξεργαστεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με γνώμονα την επανεκκίνηση της οικονομίας και τον περιορισμό της υπερφορολόγησης.

Δείτε ζωντανή εικόνα από το προσυνέδριο:

Φωτογραφίες από flashnews.gr, zarpanews.gr