«Υπάρχει ζήτημα και είναι ζήτημα αρχής» εκτιμά ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος για τον σάλο που προκλήθηκε από την αποκάλυψη ότι η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας κ. Αντωνοπούλου, λαμβάνει επιδότηση ενοικίου 1000 ευρώ το μήνα.

Σχετικά με το εάν η κ. Αντωνοπούλου θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της κι αν τίθεται ζήτημα παραμονής της στην κυβέρνηση, ο κ. Καμμένος εμφανίστηκε επιφυλακτικός εκτιμώντας ότι θα πρέπει πρώτα να ακούσει τις εξηγήσεις που έχει να δώσει η υπουργός και συμπλήρωσε «Θα περιμένουμε την δήλωσή της και νομίζω ότι η δήλωσή της αυτή θα διευκολύνει την κυβέρνηση».

Αναφερόμενος δε στο κείμενο που ανάρτησε ο κ. Καρτερός στο Facebook το χαρακτήρισε άκρως διχαστικό και τόνισε: «Σ’ αυτό το κείμενο, το διχαστικό, δεν χωράνε η κ. Αντωνοπούλου και ο κ. Δημήτρης Παπαδημητρίου που με τέτοιο υψηλό εισόδημα λαμβάνουν και το επίδομα ενοικίου».

Τέλος, αναφερόμενος στην μήνυση του Αντώνη Σαμαρά, κατά του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη εκτίμησε ότι: Δεν ήταν καθόλου σατιρικό το υπόβαθρο του δημοσιεύματος. Θεωρώ ότι καθένας έχει το δικαίωμα με κάθε νόμιμο τρόπο να υπερασπιστεί τον εαυτό του».