Με νέες προκλητικές δηλώσεις, ο αρχηγός των Γκρίζων Λύκων και ο πρόεδρος του κόμματος Εθνικιστικής Δράσης Μπαχτσελί, μιλώντας στην Κ.Ο. του κόμματός του επιτέθηκε τόσο κατά της Αθήνας όσο και κατά του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου.

Σε ένα ακόμη εθνικιστικό παραλήρημά του, ο Μπαχτσελί έστειλε προκλητικό μήνυμα στην Αθήνα και στην κυβέρνηση που «τώρα μας τρίζει τα δόντια, αλλά αν χρειαστεί θα τους τα ξεριζώσουμε. Οι πρόγονοί τους πλήρωσαν το τίμημα για την εχθρότητα που είχαν κατά των Τούρκων. Έλαβαν την απάντηση στο πεδίο των μαχών».

Με σκληρούς χαρακτηρισμούς επιτέθηκε και κατά του Πάνου Καμμένου, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας, ότι αν χρειαστεί θα πάμε να πάρουμε τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Ο Έλληνας υπουργός νομίζει ότι είναι ο Ποσειδώνας. Αν κοιμάται ας ξυπνήσει. Θα τους πετάξουμε και πάλι στην θάλασσα».  

Όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη Μανώλης Κωστίδης, ειδικότερα για τον κ. Καμμένο ο κ. Μπαχτσελί είπε:  «Έχει επηρεαστεί από την ελληνική μυθολογια, θέλει να γίνει Ποσειδώνας. Αν έχει κρίση υστερίας, να μπει σε κλινική».  

Και συνέχισε τις ακραίες δηλώσεις του: «Οι πρόγονοι των Ελλήνων πλήρωσαν το τίμημα για την εχθρότητα απένατι στους Τούρκους και έλαβαν απάντηση στο πεδίο μαχών. Η Ελλάδα είναι μία χώρα που δεν είναι μεγαλύτερη από το Ικόνιο. Οι ανεύθυνοι πολιτικοί τους τρίζουν τα δόντια. Εμεις, αν χρειαστεί, ξέρουμε να ξεριζώσουμε και να σπάσουμε αυτά τα δόντια».