Την πρώτη σύσκεψη μετά τις καλοκαιρινές διακοπές συγκαλεί σήμερα στην Πειραιώς, ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης. Θέματα όπως οι επόμενες κινήσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, εν όψει των νέων μνημονιακών δεσμεύσεων και των οικονομικών αναπροσαρμογών που έρχονται, αλλά και οι περιοδείες του Προέδρου καθώς και η ΔΕΘ.  

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την συνάντηση στην Πειραιώς με τα στελέχη του κόμματος θα τονίσει για άλλη μια φορά ότι δεν υπάρχει καθαρή έξοδος από τα μνημόνια και ότι η νέα εποχή που οραματίζεται η κυβέρνηση είναι, δυστυχώς, μια ακόμη αυταπάτη, αφού η εποπτεία αναμένεται να είναι ιδιαίτερα σκληρή, κάτι που επισημαίνει με τα πιο μελανά χρώματα και ο ξένος Τύπος.

Στην σύσκεψη θα συζητηθούν θέματα όπως οι λεπτομέρειες των επόμενων περιοδειών του Κυριάκου Μητσοτάκη, που προγραμματίζονται για την Ζάκυνθο αρχικά, αλλά και στη Δυτική Μακεδονία. Συζήτηση θα γίνει και για την παρουσία του Προέδρου στην ΔΕΘ, όπου εκεί θα γίνουν αναλυτικές τοποθετήσεις του προγράμματος της ΝΔ.