Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε χθες η πληροφορία για την απομάκρυνση του Λιμενάρχη Ζακύνθου Νίκου Κοκκάλα από την υπηρεσία που προΐσταται τα τελευταία χρόνια και η μετάθεση του στο νησί της Κω.

Αν και σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για ειλημμένη απόφαση του υπουργού Ναυτιλίας, μια από τις τελευταίες που υπέγραψε ο τέως πλέον υπουργός Π.Κουρουμπλής, η σχετική απόφαση για μετάθεση μέχρι και τώρα δεν έχει κοινοποιηθεί στον κ. Κοκκάλα, ώστε να τεθεί σε ισχύ.

Ο ίδιος δεν ήθελε να προβεί σε κάποια δήλωση για την εξέλιξη αυτή, σημειώνοντας πως ο ίδιος πέρα από πληροφορίες δεν έχει κανένα έγγραφο στα χέρια του, ωστόσο σε πολύ υψηλούς τόνους έθεσε το θέμα η Νομαρχιακή Επιτροπή της ΝΟΔΕ και ο πρόεδρος Διονύσης Καρδιανός.

Σε ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ κάνει λόγο για εκδικητική μετάθεση που φέρει την «σφραγίδα» του βουλευτή Ζακύνθου και τέως υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή, ο οποίος ενοχλήθηκε από την υποδοχή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στο Λιμεναρχείο (φωτό από το Ermisnews.gr).