Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει «για το τι μπορούμε να κάνουμε» και θα παρουσιάσει την εναλλακτική λύση που υπάρχει για την Ελλάδα μέσα από το πρόγραμμα της ΝΔ, τόνισε σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων "Πρακτορείο 104,9 FM", ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών της ΝΔ, βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης, Κώστας Γκιουλέκας.

«"Μπορούμε" είναι το σύνθημα που κυριαρχεί, μπορούμε με την έννοια ότι αυτό που προσπαθούν να περάσουν ως απατηλή εντύπωση οι κυβερνώντες ότι και οι άλλοι να ήταν τι θα έκαναν διαφορετικό, αυτό είναι φοβερά υποτιμητικό», είπε ο κ. Γκιουλέκας.

Υπογράμμισε οτι, οι κυβερνώντες «υφήρπασαν την ψήφο του ελληνικού λαού με ψέματα και με απατηλές υποσχέσεις" και τόνισε ότι, το πρόγραμμα που θα παρουσιάσει ο Κ. Μητσοτάκης σε ένα μεγάλο βαθμό, κυρίως, «βασίζεται στο πώς θα μπορέσουμε πρώτα απ'όλα να ανακουφίσουμε τους Έλληνες απ' αυτήν την εξοντωτική φοροκαταιγίδα, που έχει εξαπολύσει ο Αλέξης Τσίπρας, μειώνοντας τους φόρους, δεύτερον πώς μπορούμε να προσελκύσουμε επενδύσεις και πώς μπορούμε να επιταχύνουμε τις μεταρρυθμίσεις» για ένα κράτος στο οποίο ο πολίτης να γνωρίζει ότι υπάρχει ένα σταθερό, καθαρό σύστημα και να απολαμβάνει την ασφάλεια.