Έτοιμη για την μεγάλη μάχη στην Ευρωβουλή δήλωσε στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1  η βουλευτίνα της ΝΔ, η οποία μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και στον Γιώργο Τράγκα επιβεβαίωσε τα σενάρια που την ήθελαν υποψήφια στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ. «Ευχαριστώ τον πρόεδρο της ΝΔ που μου έδωσε την ευκαιρία να κατέβω υποψήφια ευρωβουλευτής», δήλωσε χαρακτηριστικά και τόνισε «η Ευρώπη θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον για την επόμενη ημέρα και εκεί θα δοθούν μεγάλες μάχες για την Ευρώπη αλλά και την Ελλάδα».

Αναφορικά με το πρόγραμμα της ΝΔ και τα όσα ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ η κ. Ασημακοπούλου σχολίασε: «ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ είπε συγκεκριμένα και ξεκάθαρα πράγματα και πως έδωσε μια εικόνα εκείνη της Ελλάδας της δημιουργίας».

Εκτίμησε ότι το Μάιο θα γίνουν τριπλές εκλογές σημειώνοντας ωστόσο ότι πολλά θα εξαρτηθούν από το Σκοπιανό. Σημείωσε επίσης πως η σημερινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ δεν μπορεί να σταθεί πλέον.

Είπε επίσης πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δεσμευτεί ότι δεν θα κυρώσει τη συμφωνία των Πρεσπών, ενώ ανέφερε ότι η περικοπή των συντάξεων είναι νόμος που πέρασε με την πλειοψηφία των Τσίπρα – Καμμένου. Υπογράμμισε τέλος,  ότι ο Αλέξης Τσίπρας θέλει να ναρκοθετήσει την επόμενη ημέρα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην εξουσία.