Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή την Συμφωνία των Πρεσπών εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης χαρακτηρίζοντάς ως τον «πιο βολικό πρωθυπουργό για τους ξένους που είχε ποτέ η Ελλάδα». 

«Όταν έχεις έναν βολικό πρωθυπουργό, τότε μια μικρή εξυπηρέτηση θα του την κάνουν. Επειδή ο κ. Τσίπρας υπέγραψε τη συμφωνία των Πρεσπών, του δίνουν τις συντάξεις για να μπορέσει να πάει σε εκλογές. Είναι αυτά σοβαρά πράγματα;», πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης σε συνέντευξή του στον ρ/σ Σκάι, τονίζοντας ότι η ΝΔ ζητάει την ολική κατάργηση του νόμου Κατρούγκαλου.

«Όχι αναστολή για έξι μήνες ή έναν χρόνο. Αυτό είναι κοροϊδία και εμείς δεν θα γίνουμε συμμέτοχοι στην κοροϊδία τους», είπε.   «Από τη συμφωνία των Πρεσπών, η Ελλάδα δεν κερδίζει τίποτα. Μπορούμε να υπερασπιζόμαστε τα συμφέροντα της χώρας, χωρίς να γινόμαστε “δούλοι”.

Ο κ. Τσίπρας έχει μπερδέψει τη φιλία με τη δουλεία. Επειδή θέλει να αποδείξει πόσο φιλοδυτικός έγινε, τα δίνει όλα».  

Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στο θέμα της Novartis, λέγοντας ότι έδωσε «αρκετό χρόνο και στην ελληνική δικαιοσύνη και στην εταιρία Novartis να ξεκαθαρίσουν τι ακριβώς έχει συμβεί. Εντός της εβδομάδας, θα αποσταλεί εξώδικό μου προς τη Novartis, την οποία θα καλώ δημοσίως να ανακοινώσει αν μου έχει δώσει χρήματα ή όχι. Η “πλάκα” τελείωσε», είπε και συνέχισε:   «Αντιλαμβάνομαι ότι επειδή ασκώ σκληρή κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ, θα με σπιλώνουν και θα με λασπώνουν όσο μπορούν περισσότερο. Για όλα τους φταίει ο Γεωργιάδης. Για το ΚΕΕΛΠΝΟ, για το Ντυνάν, για το φάρμακο, για το σεισμό στην Ινδονησία… Δεν τους φοβάμαι».