Εάν ο Αλέξης Τσίπρας ονειρεύεται να στήσει ένα νέο ’89 σε βάρος της παράταξής μας, ματαιοπονεί», είναι το μήνυμα που στέλνει η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φ. Γεννηματά, με τη συνέντευξή της στα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ», καταγγέλλοντας ευθέως τον πρωθυπουργό ότι μεθοδεύει την εκτέλεση ενός σχεδίου σπίλωσης και κατασυκοφάντησης του χώρου του οποίου η ίδια ηγείται.

Σε ό,τι αφορά την έρευνα για τον Κ. Σημίτη, με τον οποίο πρόκειται να συναντηθεί τη Δευτέρα, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Φτάνει τώρα στον κ. Σημίτη. Εως τις εκλογές έχει... κι άλλα περιθώρια! Ο κ. Σημίτης ήταν ξεκάθαρος. Περιμένει τους συκοφάντες στη γωνία. Είναι αδίστακτοι».

Όσον αφορά το δικό της προσωπικό στοίχημα για τις εθνικές εκλογές και που τοποθετεί τον πήχη της επιτυχίας, η κα Γεννηματά σημειώνει ότι «Πήχης μας είναι η καθαρή εντολή ανατροπής. Μόνο με αλλαγή των σημερινών πολιτικών συσχετισμών η χώρα μπορεί να βγει από το αδιέξοδο. Τσίπρας και Μητσοτάκης είναι οι δύο όψεις του ίδιου αδιεξόδου. Εμείς δεν είμαστε ο τρίτος πόλος, αλλά ο μόνος δρόμος για την προοδευτική διακυβέρνηση. Διεκδικούμε και μπορούμε να είμαστε ο καταλύτης των πολιτικών εξελίξεων. Διεκδικούμε πρωταγωνιστικό ρόλο»

Στην ερώτηση αν το Κίνημα Αλλαγής θα συνεργαστεί με τον νικητή των εκλογών σε περίπτωση που δεν υπάρχει αυτοδύναμη κυβέρνηση, η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής τονίζει ότι «Το ερώτημα «με ποιον θα πάμε» μετά τις εκλογές δεν μας αφορά.

Εκφράζει την εκλογική ανασφάλεια του ΣΥΡΙΖΑ και της Ν.Δ., που δεν έχουν απάντηση για το πώς και πού πρέπει να πάει η χώρα».

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» που κυκλοφορεί το Σάββατο στα περίπτερα όλης της χώρας