Αστυνομοκρατούμενη πόλη είναι η Λαμία καθώς επτά διμοιρίες των ΜΑΤ, κλούβες καθώς επίσης και δεκάδες αστυνομικοί είναι ακροβολισμένοι ενόψει της αποψινής ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα.

Η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα είναι προγραμματισμένη για σήμερα στις 19:30 στην πλατεία Πάρκου.

Μια ώρα αργότερα και συγκεκριμένα στις 20:30 είναι προγραμματισμένη εκδήλωση της ΝΔ με ομιλητές τον υποψήφιο ευρωβουλρυτή Στέλιο Κυμπουρόπουλο και τον υποψήφιο βουλευτή Φθιώτιδας Γιάννη Οικονόμου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην διπλανή πλατεία Διάκου.

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας

Σύμφωνα με το lamiareport.gr το κέντρο της Λαμίας αναμένεται να γεμίσει αστυνομικούς, οι οποίοι θα βρίσκονται διασκορπισμένοι κατά μήκος όλης της διαδρομής του πρωθυπουργού ως το κέντρο της πόλης. Από τις πρώτες ώρες που επισημοποιήθηκε η προεκλογική ομιλία του πρωθυπουργού στη Λαμία, ένστολοι και μη ανώτεροι αξιωματικοί της αστυνομίας επιθεώρησαν το χώρο συγκέντρωσης και συζήτησαν για τα μέτρα ασφαλείας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport.gr επτά (7) διμοιρίες των ΜΑΤ θα περιφρουρήσουν την ομιλία του πρωθυπουργού, τέσσερις περισσότερες από ότι ήταν στο «ματς υψηλού κινδύνου» της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ.