Μια οργισμένη ανάρτηση έκανε χθες, Τετάρτη, στο Twitter ο γνωστός Βρετανός ηθοποιός, Χιου Γκραντ κατά του Βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον. Αφορμή ήταν η απόφαση του Μπόρις Τζόνσον να αναστείλει τις εργασίες της Βουλής του Ηνωμένου Βασιλείου για πέντε εβδομάδες προκειμένου να προωθήσει την ατζέντα του για το Brexit.

Ο Χιου Γκραντ, ο αιώνιος εργένης που παντρεύτηκε στα 57 του, δείχνει εξοργισμένος και αποκαλεί τον Μπόρις Τζόνσον «υπέρ-προβεβλημένο λαστιχένιο παιχνίδι μπάνιου».

Η ανάρτησή του, μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει πάνω από 54 χιλ. retweets και σχεδόν 220 χιλ. likes, ενώ αναπαράγεται από τα μεγαλύτερα διεθνή ΜΜΕ.



Αναλυτικά, η ανάρτηση του ηθοποιού αναφέρει τα εξής (σε ελεύθερη μετάφραση): «Δεν θα παίξεις γ@@@να παιχνίδια με το μέλλον τον παιδιών μου. Δεν θα καταστρέψεις τις ελευθερίες για την υπεράσπιση των οποίων πολέμησε ο παππούς μου σε δύο πολέμους. Άντε γ@@σου υπερ-προβεβλημένο λαστιχένιο παιχνίδι μπάνιου. Η Βρετανία είναι αηδιασμένη με εσένα και τη μικρή συμμορία με τα μαλ@@@να τσιράκια σου».

Στην ανάρτησή του, ο Γκραντ συμπεριέλαβε ένα βίντεο του Τζόνσον, στο οποίο ο Βρετανός πρωθυπουργός επισημαίνει ότι η κυβέρνησή του δεν θα περιμένει μέχρι τις 31 Οκτωβρίου για να οδηγήσει προς τα εμπρός τη χώρα. «Έχουμε μια πολύ συναρπαστική ατζέντα για να κάνουμε τους δρόμους μας ασφαλείας, να επενδύσουμε στο σύστημα υγείας μας, να αντιμετωπίσουμε τα βίαια εγκλήματα και να μειώσουμε το κόστος διαβίωσης», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Τζόνσον.