Ο Γιώργος Κιμούλης στην πόλη του Βόλου ανέβασε την παράσταση «το παγκάκι», με το ενδιαφέρον του κοινού να ήταν μεγάλο, αλλά τα απρόοπτα σκίασαν το έργο.

Η παράσταση ανέβηκε το βράδυ της Κυριακής 01-12-2019 στο θέατρο της Παλιάς Ηλεκτρικής Εταιρείας στο κέντρο του Βόλου, με πρωταγωνιστές τον Γιώργο Κιμούλη και τη Φωτεινή Μπαξεβάνη.

Η εταιρεία παραγωγής όμως, από πιθανό λάθος, εξέδωσε περισσότερα εισιτήρια από τα καθίσματα, με αποτέλεσμα δεκάδες θεατές να ταλαιπωρηθούν, αφού πήγαν στην παράσταση, αλλά ή την είδαν όρθιοι.

Κάποιοι κάθισαν στα σκαλοπάτια και άλλοι έφυγαν απογοητευμένοι, αφού δεν ήταν διατεθειμένοι να παρακολουθήσουν την παράσταση κάτω από αυτές τις συνθήκες.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στα εισιτήρια δεν υπήρχε αναγραφή αριθμημένων θέσεων, πράγμα που περιέπλεξε τα πράγματα, αφού “όποιος πρόλαβε, τον Κιμούλη είδε”, όπως αναφερει το thenewspaper.gr

Μάλιστα, στελέχη της εταιρείας παραγωγής επέρριψαν την ευθύνη της αναστάτωσης στους τεχνικούς του θεάτρου, ενώ για την κατάσταση απολογήθηκε από σκηνής ο ίδιος ο δημοφιλής ηθοποιός, ζητώντας συγγνώμη για την ταλαιπωρία.