Θετικός βρέθηκε ο δημοφιλής Ισπανός τενόρος Πλάθιντο Ντομίνγκο (Placido Domingo), που τον Ιανουάριο έκλεισε τα 79 του χρόνια.

Ο ίδιος γνωστοποίησε τη δυσάρεστη είδηση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook, παροτρύνοντας τους συμπολίτες του, που βιώνουν δραματικές στιγμές στην Ισπανία και σε όλο τον κόσμο, να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των κυβερνήσεων.

“Νιώθω ότι είναι ηθικό μου καθήκον να σας ανακοινώσω ότι βρέθηκα θετικός στον COVID19, στον κορονοϊό. Η οικογένειά μου κι εγώ είμαστε όλοι σε κατ’ οίκον καραντίνα για όσο διάστημα θεωρείται ιατρικά απαραίτητο. Για την ώρα είμαστε όλοι σε καλή κατάσταση αλλά εγώ είχα πυρετό και βήχα και γι’ αυτό αποφάσισα να εξεταστώ και το αποτέλεσμα βγήκε θετικό”.

Μαζί μπορούμε να παλέψουμε τον ιό και να σταματήσουμε αυτή την παγκόσμια κρίση, ώστε να μπορέσουμε να επιστρέψουμε στην καθημερινότητά μας πολύ σύντομα. Σας παρακαλώ ακολουθήστε τις οδηγίες των κατά τόπους κυβερνήσεων για να μείνετε ασφαλείς και να προστατεύσετε όχι μόνο τους εαυτούς σας αλλά και όλους μας”.