Με σκοπό να αναγνωρίσουν και να επιβραβεύσουν τα επαγγελματικά κατορθώματα των Ελληνίδων γυναικών σε επαγγελματικό επίπεδο και να ενθαρρύνουν όλο και περισσότερες Ελληνίδες να επιμείνουν και να κυνηγήσουν με θάρρος τις φιλοδοξίες τους, τα Greek International Women Awards (GIWA) σάς δίνουν για δεύτερη φορά τη δυνατότητα με την ψήφο σας να αναδείξετε και να επιβραβεύσετε τις Ελληνίδες ανά τον κόσμο για τα επαγγελματικά τους επιτεύγματα!

169 Ελληνίδες από 13 χώρες παγκοσμίως μοιράστηκαν την ιστορία τους δηλώνοντας συμμετοχή. Τώρα, οι γυναίκες που πέρασαν στο τελευταίο στάδιο της διαδικασίας των βραβείων, μπορούν να αναγνωριστούν και να επιβραβευτούν για την πορεία και το έργο τους με τη δική σας ψήφο.Η Έλλη Λυραράκη είναι η πρώτη Ελληνίδα Σχεδιάστρια υποδημάτων που παρουσίασε Collection στην Εβδομάδα Μόδας Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι, με μία συλλογή εμπνευσμένη από τον Μινωικό Πολιτισμό, αποσπώντας τα κολακευτικότερα σχόλια και άρθρα από το σύνολο ευρωπαϊκών περιοδικών και site της μόδας.

Η ίδια, ως αποκορύφωμα της επιτυχημένης παρουσίασης της, θεωρεί την παρουσίαση της δουλειάς της στο ντοκιμαντέρ του Γαλλογερμανικού Καναλιού Τέχνης και Πολιτισμού ARTE, ως “Η γυναίκα καλλιτέχνης και δημιουργός που εμπνέεται από τον Πρώτο-Ευρωπαϊκό Πολιτισμό, τον Μινωικό”.

 

Η Έλλη Λυραράκη σχεδίασε το Ολυμπιακό σανδάλι και το Ολυμπιακό κόσμημα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020, ενώ ανήκει στην διοργάνωση START UP Ελληνίδων Αυτοδημιούργητων Επιχειρηματιών. Συμμετέχει στο Διεθνές Εικαστικό Πρόγραμμα Art Ambassadors, ως μέσο ανάπτυξης και προώθησης της Ελλάδος στο πλαίσιο της Πολιτιστικής Διπλωματίας. Είναι ιδρύτρια του συλλόγου Minoan Steps, ο οποίος έχει σκοπό τη διατήρηση των παλαιών τεχνών και παραδόσεων που εμπνέονται από τον Πολιτισμό της Κρήτης. Είναι ζωγράφος  και πολλά από τα έργα της έχουν εκτεθεί σε γκαλερί στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

 .Για να είναι έγκυρη η ψήφος σας , χρειάζεται να εισάγετε το ονοματεπώνυμο και το email σας και να ψηφίσετε μία υποψήφια σε κάθε κατηγορία (12 κατηγορίες) μέχρι την 1η Μαρτίου 2021.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ

Μπορείτε να ψηφίσετε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας των βραβείων https://greekinternationalwomenawards.com/shortlisted-candidates/. Οι φετινές υπό βράβευση κατηγορίες είναι: Τέχνη και Πολιτισμός(Arts and Culture), Σχέδιο (Design), Επιχειρηματικότητα (Business and Entrepreneurship), Μόδα (Fashion), Οικονομικές Επιστήμες (Finance), Τουρισμός και φιλοξενία (Hospitality), Επιστήμη και Τεχνολογία (Science and Technology), Κοινωνικές Επιστήμες(Social Science), Ναυτιλιακά (Shipping), Αθλητισμός (Sports), Κοινωνική Υπευθυνότητα (Social Responsibility), Young Star Award.

Πηγαίνετε στο Link www.giwa.awards.
@giwa.awards
Πατάτε VOTE
Δίνετε ένα όνομα και το email σας.
Λαμβάνετε στο emal σας την φόρμα με τις υποψήφιες
Υπάρχουν 12 κατηγορίες και πρέπει να διαλέξετε μια υποψήφια σε κάθε κατηγορία.
Πατάτε SUBMIT
Λαμβάνετε email Επιβεβαίωσης.