Η Αργεντινή και η Ισπανία θα ενωνθούν με πάθος και  ένταση στο Tango των δυο σε μια εκρητκτική χορευτική παράσταση στο Ηρώδειο το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου. Από αυτό το κοινό πάθος και τη χορευτική φλόγα των πολιτισμών τους απελευθερώνονται οι δυνάμεις του πόθου και του ερωτισμού. Αυτές οι δυνάμεις θα ξεχυθούν σε μια ανεπανάληπτη χορευτική «διαμάχη».

Σε χορογραφίες του Αργεντίνου Ariel Perez και υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Κωνσταντίνου Φάμη, 17 κορυφαίοι χορευτές του αυθεντικού Tango και του Flamenco “Compania Solea”, πρωταγωνιστούν σε μια δυνατή παράσταση γεμάτη σύμβολα, αυτοσχεδιασμό, φιγούρες αισθήσεων και φλόγα ερωτισμού. Αισθήματα γεννημένα από τον έρωτα, τον πόνο και τη νοσταλγία γίνονται λέξεις, φράσεις και μετουσιώνονται σε εκρηκτικό χορό, σε χορό που λυτρώνει.

Αγαπημένα Tango & Flamenco απογειώνονται από τις μοναδικές ερμηνείες της μελωδικής φωνής της Σαβίνας Γιαννάτου, και του παγκοσμίου φήμης βραβευμένου τραγουδιστή AlfredoTejada από την Γρανάδα της Ισπανίας, με την συνοδεία της πενταμελούς ζωντανής ορχήστρας Acropoli5tango, της κιθάρας και των κρουστών υπό την διεύθυνση του Αργεντίνου μουσικού Roman Gomez. Ένα ταξίδι σε δυο αγαπημένες χώρες του Νότου που θα μαγέψει τους λάτρεις της μουσικής και του χορού για μια μοναδική βραδιά στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Μουσική διεύθυνση: Roman Gomez
Σκηνοθετική επιμέλεια, φωτισμοί, συμμετοχή: Κωνσταντίνος Φάμης

TANGO : Gabriel Marino - Βάσια Θανοπούλου Διονύσης & Χλόη Θεοδωρόπουλος Raphael Passaquay- Δανάη Ζευγαδίνα Φώτης Κακκιού -Λίντια Μουσχουντή
Tango contemporaneo : Φαίδρα Νταϊόγλου
FLAMENCO : Ελένη Γιαννοπούλου
 Πληροφορίες παράστασης:
Ωδείο Ηρώδου του Αττικού
Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021 ´
Ωρα: 21.00
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6947851017
Διάρκεια παράστασης: 1 ώρα και 40 λεπτά χωρίς διάλειμμα