Την Πέμτπη 23 Δεκεμβρίου 2021 το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης γιορτάζει με ελεύθερη είσοδο για όλους και με μια ξεχωριστή οπτικοακουστική παράσταση.

Το διάστημα 18.00-20.00 υπάρχει προγραμματισμένη ξενάγηση, ενώ 20.00-23.00 θα παρουσιαστεί η οπτικοακουστική παράσταση - εγκατάσταση Dj++ / Boundary Conditions του καλλιτέχνη Αλέξανδρου Κοντογεωργακόπουλου σε συνεργασία με τον Οδυσσέα Κλεισσούρα, ιδρυτικά μέλη του oneContinousLab.

Η παράσταση


DJ++/ BOUNDARY CONDITIONS
Ισόγειο ΕΜΣΤ

Στο πλαίσιο της φετινής εορταστικής διοργάνωσης Νύχτα Πολιτισμού του Athens Culture Net του Δήμου Αθηναίων, το ΕΜΣΤ θα παρουσιάσει ως παράλληλη δράση την οπτικοακουστική παράσταση – εγκατάσταση Dj++ / Boundary Conditions του καλλιτέχνη Αλέξανδρου Κοντογεωργακόπουλου σε συνεργασία με τον Οδυσσέα Κλεισσούρα, ιδρυτικά μέλη του oneContinousLab.

Στο ισόγειο του μουσείου θα στηθεί ένα εορταστικό Dj set ηλεκτρονικής μουσικής που θα εναλλάσσεται με ηχητικά κολάζ «πειραγμένων» αναφορών σε δημοφιλή μουσικά κομμάτια. Η μουσική θα συνοδεύεται από μια διαδραστική εγκατάσταση σε συγχρονισμό και διάλογο με την μουσική, η οποία θα περιλαμβάνει αλγοριθμικά επεξεργασμένες εικόνες των επισκεπτών και των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων του Μουσείου.

Η δράση επιδιώκει να επεκτείνει την τεχνική και την τέχνη του Djing, συνδυάζοντας πειραματικές μορφές μουσικής παραγωγής με καλλιτεχνικές πρακτικές και εικαστικούς όρους, με στόχο την αλληλεπίδραση με τους ακροατές / θεατές και τον περιβάλλοντα χώρο.