Με αφορμή τη συμπλήρωση 100 ετών από τη μικρασιατική καταστροφή, η μητρόπολη Πειραιώς πραγματοποίησε μία μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία στο Βεάκειο θέατρο Πειραιώς.

Η Γλυκερία, ο Παντελής Θαλασσινός και ο Δημήτρης Κοντογιάννης ένωσαν τις φωνές τους με σκοπό την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της εκκλησίας του Πειραιά.

«Προσφέρουμε βοήθεια και τη καταδύναμη συμπαράσταση σε κάθε έναν που έχει ανάγκη από όπου είναι και όποιος και αν είναι. Μια ανοιχτή αγκαλιά από όλο τον Πειραιά. Ευχαριστώ το μεγάλο κανάλι και τον πρόεδρό του για τη μεγάλη του συμπαράσταση στο έργο που επιτελεί η εκκλησία», είπε ο μητροπολίτης Πειραιώς, Σεραφείμ.
A4
A5
A6
A7

«Πάντοτε θέλω να σκέφτομαι τον Πειραιά ως το λιμάνι της καρδιάς μας», είπε από την πλευρά του ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, που έδωσε το παρών στην εκδήλωση, ενώ η Δόμνα Μιχαηλίδου σημείωσε: «Όλοι μαζί, η κεντρική πολιτεία, η εκκλησιά, η μητρόπολή μας, ο δεσπότης μας, κάνουν καθημερινό αγώνα έτσι ώστε αυτοί που έχουν την περισσότερη ανάγκη να μπορούν να βοηθηθούν στην καθημερινότητά τους».
Aa1
Aa2
Aa3
aa4

Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος του MEGA Μπάγια Αντωνοπούλου μαζί με τον διευθυντή του γραφείου του Μητροπολίτη Πειραιά, Δημήτρη Αλφιέρη και την δημοσιογράφο και ανιδήμαρχο Επικοινωνίας-Προβολής και Μέσων Ενημέρωσης και Ευρωπαϊκών Προγραµµάτων Ανδριάνα Ζαρακέλη.