H σπουδαία τραγουδίστρια, Ρένα Κουμιώτη που έφυγε σήμερα 3 Απριλίου από τη ζωή, εκτός από τις μεγάλες επιτυχίες που είχε δημιουργήσει στην καριέρα της,  είχε εμφανιστεί το 1998 ως guest στην τηλεοπτική σειρά «Δύο ξένοι» των Ρήγα-Αποστόλου.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου είχε ερμηνεύσει δύο από τις μεγάλες της επιτυχίες «Άναψε καινούργιο μου φεγγάρι» και «Αγαπιόμασταν», ως καλεσμένη της Μαρίνας Κουντουράτου (Εβελίνα Παπούλια).




Ο θάνατος της Ρένας Κουμιώτη έγινε γνωστός μέσα από μια ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της τραγουδίστριας στο Facebook.

«H Ρένα Κουμιώτη δεν είναι πια μαζί μας. “Εφυγε” σήμερα ξημερώνοντας Δευτέρα 3 Απριλίου 2023 ύστερα από δύο μήνες προσωπικής μάχης με τη ζωή. Η μεγάλη ερμηνεύτρια όμως θα ζει πάντα ανάμεσά μας με τα τραγούδια της . Οσοι είχαμε τη μέγιστη τιμή, να τη ζήσουμε από κοντά , γνωρίσαμε το ήθος , την ψυχή, την σεμνότητα και την αξιοπρέπειά της . Μια μεγάλη κυρία “εφυγε” αλλά θα είναι πάντα εδώ..Δεν σταματούν έτσι του ρολογιού οι δείκτες», αναφέρεται στην ανάρτηση.