Το M Shop, το κατάστημα του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, γιορτάζει αυτές τς μέρες το πιο δυνατό συναίσθημα, την ΑΓΑΠΗ, σε κάθε μορφή και απόχρωση.

Και σας προτείνει, για τη φετινή γιορτή του έρωτα, τα πιο καλαίσθητα χειροποίητα δώρα, που φτιάχτηκαν ειδικά για το M Shop και που θα αγοράσετε αποκλειστικά για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Μουσικά CD, συλλεκτικά βινύλια, λογοτεχνικά βιβλία και παραμύθια, παιχνίδια, γλυπτά διακοσμητικά, τσάντες, χρηστικά αντικείμενα και κοσμήματα εμπνευσμένα από το μαγικό σχήμα της καρδιάς, το ζωτικό χρώμα του αίματος, το ανθεκτικό μέταλλο του χρυσού.




Στον φιλόξενο χώρο του M SHOP διαλέγουμε, για τους μικρούς και τους μεγάλους έρωτες της ζωής μας, δημιουργίες μοναδικής αισθητικής και φαντασίας, με τη σφραγίδα γνωστών Ελλήνων καλλιτεχνών, σε αναπάντεχους συνδυασμούς υλικών και πανδαισία χρωμάτων.

Θα βρείτε έργα των Ανδρέα Ψαράκου, Τhyga Terra, Anna Tsalaga, Ygrec, Σοφίας Παπακώστα, Ναταλίας Πράπα, Nadia Bele, Ηλία Λαλαούνη, Mantility, Kiko, Θανάση Λάλα, Laterna, Άγγελου Αγγελίδη, Γιάννη Γκίκα.

megaro9
megaro7
megaro6
megaro5
megaro4
megaro3


megaro12


Καθημερινά 10:00-21:00

Eπικοινωνία:
T: 210 7282 766
themshop@megaron.gr 

ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ