To τελευταίο διάστημα αγαπούν να μοιράζονται τη σκηνή. Είναι φίλοι, τραγουδοποιοί αλλά και… ιστορικοί σύμμαχοι από τον περασμένο αιώνα. Μοιράζονται εκτός από όργανα και μικρόφωνα, την ίδια τρέλα, το ίδιο πάθος για την μουσική και για καλά τραγούδια (δικά τους και ξένα).


Ο Μανώλης Φάμελλος και ο Στάθης Δρογώσης αυτό το Σάββατο 20 Μαΐου στις 21:30 θα βρεθούν στον ΙΑΝΟ (Σταδίου 24) μαζί με πολυμελή ορχήστρα φάντασμα. 


Σύμφωνα με τους ίδιους: «Η όλο και πιο ελλειμματική τους μνήμη, η ανακύκλωση των λαθών και η διαρκής διάψευση των μεγάλων προσδοκιών (που ποιος ξέρει γιατί έτρεφαν) δημιουργεί την σεναριακή βάση αυτής της παράστασης.


Το σχήμα άλλοτε αυστηρώς ακουστικό και άλλοτε με την διακριτική βοήθεια της ηλεκτροδυναμικής ευδοκιμεί τις όλο και πιο μακριές νύχτες που έρχονται...είτε με, είτε χωρίς φεγγάρι...»


Στα πρακτικά τώρα ο Μανώλης παίζει κιθάρα, μαντολίνο, φυσαρμόνικα και κρυφτό και ο Στάθης παίζει πιάνο, ακκορντεόν και σκάκι.


Επίσης βέβαια τραγουδούν (με τον τρόπο του ο καθένας) άλλοτε συμπληρωματικά κι άλλοτε ανταγωνιστικά μπαίνοντας ο ένας μέσα στην σκιά του άλλου με το θράσος της συνάφειας. Ο αγώνας αμφίρροπος αλλά στο τέλος κερδίζει πάντα ο καλύτερος, δηλαδή η μουσική...