To καλοκαιρινό ταξίδι του Theodore ξεκινάει σήμερα από την Αθήνα και το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στο πλαίσιο της ενότητας “Music Escapades”.

Στη συνέχεια ο νεαρός τραγουδοποιός θα βρεθεί σε ελληνικά νησιά, την Τήνο (25/7), τη Δονούσα (27/7), την Αστυπάλαια (29/7), την Κεφαλλονιά (4/8) και τη Σύρο (1/10) αλλά και το Ναύπλιο (3/9) και την Ελευσίνα (29/9)

Κάθε μέρος και διαφορετική παράσταση, κάθε παράσταση και ξεχωριστό στυλ, ώστε να θέλεις να γίνεις γκρούπι ακολουθώντας τον Theodore σε ολόκληρη την περιοδεία του, από σταθμό σε σταθμό.


Με νέες συνθέσεις στις αποσκευές του από το επικείμενο άλμπουμ του αλλά και με τραγούδια από τα 2 προηγούμενα θα παρουσιάσει μια ενιαία παράσταση με σενάριο και σκηνοθεσία, με αρχή, μέση και τέλος.

Ένα ατμοσφαιρικό live που θα κυριεύει όλες τις αισθήσεις και δεν θα χαρακτηρίζεται μόνο από τη μουσική. Ήχος και εικόνα σε ένα οπτικοκοακουστικό θέαμα που θα θέλεις να παρακολουθήσεις με κλειστά τα μάτια για να το χορτάσεις. Ένα καλοκαιρινό παιχνίδι αντιθέσεων από τη χαλαρή διάθεση στην ένταση και από το φως στο σκοτάδι, μια ξεχωριστή παραγωγή με την υπογραφή της United We Fly.