Σε ταινία για τον πόλεμο στη Βοσνία θα πρωταγωνιστήσει ο Τομ Χάρντι.

Ο Άγγλος ηθοποιός θα κάνει και την παραγωγή της ταινίας "My war gone by, I miss it so" που βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του Άγγλου δημοσιογράφου και πολεμικού ανταποκριτή, Άντονι Λόιντ.

Σύμφωνα με το Variety τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο Γκάβιν Ο' Κόνορ, ο οποίος εμπλέκεται και στην παραγωγή μαζί με τον σκοτ ΛαΣτέιτι. 

Πρόκειται ουσιαστικά για τον «απολογισμό» του Άντονι Λόιντ για τον πόλεμο στη Βοσνία – Ερζεγοβίνη και στις σελίδες του εναλλάσσονται οι εμπειρίες του δημοσιογράφου από τη βαλκανική χώρα και οι σκέψεις του από την εποχή που υπηρέτησε στον βρετανικό στρατό, αναφορές στο διαζύγιο των γονιών του, στην αποξένωση του από τον πατέρα του και στον εθισμό του στα ναρκωτικά.


«Με εντυπωσίασαν το έργο και τα λόγια, οι εμπειρίες του Αντόνι και για μένα είναι μια σημαντική φωνή και ένα σημαντικό βιβλίο» τόνισε ο Τομ Χάρντι.

Από τη μεριά του ο ΛαΣτέιτι δήλωσε: «Το βιβλίο του Άντονι είναι βασανιστικό και ειλικρινές, και δείχνει την ανθρωπότητα από το υψηλότερο στο χαμηλότερο επίπεδο». Ο ίδιος πρόσθεσε: «Δεν θα μπορούσα να ζητήσω καλύτερους συνεργάτες από τον Τομ και τον Γκάβιν. Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ μαζί τους για αυτό το έργο».