Με το θερμόμετρο στα κόκκινα, στην καρδιά του καλοκαιρού, το Σάββατο 30 Ιουνίου και την Κυριακή 1 Ιουλίου, θα λάβει χώρα στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων το Waterboom Festival με πολεμοφόδια πολύχρωμα εντυπωσιακά νεροπίστολα και ατελείωτα κυβικά νερού.

Ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο στην Τεχνόπολη, 20.000 ετοιμοπόλεμοι μαχητές φουλάρουν τα νεροπίστολά τους για τρελές «μάχες» με νερό, οπλισμένοι με ατελείωτο κέφι, συμμάχους τη «non stop» μουσική και το παιχνίδι στην πιο ευφάνταστη εκδοχή του γνωστού και αγαπημένου «μπουγέλου»!

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου με τη Red ομάδα και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με την Blue αναλαμβάνουν ρόλο ρυθμιστή, γεμάτοι έμπνευση.

Και επειδή το παιχνίδι ανοίγει την όρεξη, επιλεγμένα street foods kiosks συμπληρώνουν γευστικά την εμπειρία στο festival και τονώνουν δυναμικά.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διαλέγεις ομάδα:
Red or Blue.

Διαλέγεις αρχηγό:
Ντορέττα Παπαδημητρίου or Δημήτρης Ουγγαρέζος

Τιμές εισιτηρίων

Στην έναρξη της προπώλησης και για λίγες ημέρες κυκλοφορεί περιορισμένος αριθμός «early bird» οικονομικότερων εισιτηρίων με τιμές που ξεκινούν από 10 ευρώ και φθάνουν τα 20 ευρώ.

Επωφεληθείτε από τις χαμηλότερες τιμές των early bird εισιτηρίων και αγοράστε ΕΓΚΑΙΡΑ το εισιτήριο σας. Οι τιμές των early bird εισιτηρίων αναλυτικά:

One Day εισιτήριο | Early bird: 10 ευρώ
Στο εισιτήριο περιλαμβάνεται: Premium Νεροπίστολο + Κορδέλα (στο χρώμα της ομάδας επιλογής) + Αδιάβροχη Θήκη + Πρόσβαση στην Dry Zone

Weekend εισιτήριο | Early bird: 17 ευρώ
Στο εισιτήριο περιλαμβάνεται: Premium Νεροπίστολο + Κορδέλα (στο χρώμα της ομάδας επιλογής) + Αδιάβροχη Θήκη + Πρόσβαση στην Dry Zone

VIP One Day εισιτήριο | Early bird: 20 ευρώ
Στο εισιτήριο περιλαμβάνεται: Πρόσβαση στην VIP εξέδρα + Ξεχωριστή πύλη εισόδου + Premium Νεροπίστολο + Κορδέλα (στο χρώμα της ομάδας επιλογής) + Αδιάβροχη Θήκη + Πρόσβαση στην Dry