Έτριβε τα μάτια του ο Ντάνιελ Σούντγκρεν όταν είδε τους φίλους του Άρη να τον περιμένουν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» για να τον αποθεώσουν. Ο Σουηδός αμυντικός έδειξε ενθουσιασμένος για την εντυπωσιακή υποδοχή και μοίρασε υποσχέσεις για την απόδοσή του.
«Είναι απίστευτο. Μένω έκπληκτος. Έχω ακούσει πολλά για τον κόσμο του Άρη αλλά δεν το περίμενα τέτοια υποδοχή. Πιστεύω ότι θα έχουμε ωραία χρονιά. Θέλω να είναι όλο το γήπεδο γεμάτο και να τραγουδάνε συνθήματα. Να είναι ο κόσμος κοντά μας και θα έχουμε μία καλή σεζόν», είπε ο πρώην παίκτης της ΑΙΚ.
Στην ερώτηση για τον Άρη, ο Σούντγκρεν είπε ότι «ξέρω πως είναι μία καλή ομάδα με τους καλύτερους φιλάθλους. Έχω ακούσει για το γήπεδο, για τον αγωνιστικό χώρο, για πολλά. Είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστώ εκτός Σουηδίας. Ξέρω ότι η Θεσσαλονίκη είναι πολύ όμορφη πόλη. Θέλω να παίξω καλό ποδόσφαιρο με τον Άρη και είμαι αισιόδοξος ότι θα έχουμε μία καλή χρονιά».
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Πάνο Δημητριάδη, με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στην ομάδα της Στοκχόλμης. «Είναι από τη Θεσσαλονίκη, μου είπε για την όμορφη πόλη και πως έχει πολύ καλούς ανθρώπους. Έχουμε και πολλούς Έλληνες στη Σουηδία, που μου είπαν τα καλύτερα. Ο Πάνος είναι φίλαθλος του Άρη, μου έλεγε ότι η ομάδα έχει τους καλύτερους φιλάθλους και τα καλύτερα χρώματα. Ξεκινάμε καλά», είπε το νέο απόκτημα του Άρη, ενώ αποκάλυψε ότι μίλησε και με τον Λάρσον, που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από τον Ιανουάριο.
«Πάντα δίνω το 100%. Είμαι ένας πολεμιστής με καλό δεξί πόδι και πάντα για μένα πάνω απ’ όλα είναι η ομάδα», επισήμανε για τον εαυτό του.