Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος χωρίς τέρματα με την Πλζεν στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στην Τσεχία, αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς για το δεύτερο ματς στο Καραϊσκάκη.

Οι ερυθρόλευκοι πήραν θετικό αποτέλεσμα στις αποσκευές τους ενόψει ρεβάνς, όμως μετά το παιχνίδι η αποστολή της ομάδας ταλαιπωρήθηκε αρκετά και δεν επέστρεψε τελικά στην Αθήνα, όπως ήταν προγραμματισμένο.

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός θα αναχωρούσε μετά το ματς από την Τσεχία με προορισμό την ΑΘήνα, όμως κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό, λόγω βλάβης που παρουσιάστηκε στο αεροσκάφος που θα μετέφερε την αποστολή.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αναβληθεί η πτήση της ομάδας και οι Πειραιώτες να περάσουν τη νύχτα σε ξενοδοχείο της Πράγας. Σήμερα το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη η επιστροφή του Ολυμπιακού, με την αποστολή να ταλαιπωρείται αρκετά λόγω της βλάβης.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς με την επιστροφή τους στην Αθήνα θα πάνε στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη για προπόνηση, ενόψει και της κρίσιμης ρεβάνς με την Πλζεν, που είναι σε λιγότερο από μια βδομάδα.

Πηγή: to10.gr