Ο Νίκος Γαβαλάς έστειλε το δικό του μήνυμα για το υπόλοιπο της σεζόν και τα πολύ δύσκολα και σημαντικά παιχνίδια που ακολουθούν για τον Ολυμπιακό σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο διευθυντής επικοινωνίας των ερυθρόλευκων τόνισε πως όλοι στον Ολυμπιακό θα δώσουν το 100% για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της και να επιστρέψει στην κορυφή του πρωταθλήματος, αλλά και να συνεχίσει την ευρωπαϊκή της πορεία.

Παράλληλα, παρουσίασε μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Facebook και το 5ο τεύχος του Ολυμπιακός emag το οποίο είναι αφιερωμένο στα θύματα της τραγωδίας της θύρας 7.

Αναλυτικά το μήνυμα του Γαβαλά:

Την 23η Ιουλίου μπήκαμε στην αφετηρία για 12 αγώνες στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης, 4 κυπέλλου και 23 πρωταθλήματος. Σύνολο 39 ματς σε λιγότερο από επτά μήνες!

Ασφαλώς και ο απολογισμός δε θα γίνει τώρα, αλλά είναι χρήσιμο να θυμόμαστε από που ξεκινήσαμε. Με εφόδια την αλληλεγγύη, τη σκληρή δουλειά όλων στο ποδοσφαιρικό τμήμα, την πίστη και τη δέσμευση της διοίκησης για την πραγματοποίηση των ονείρων μας κι έχοντας την αμέριστη υποστήριξη του κόσμου του, ο Ολυμπιακός προπορεύεται στο πρωτάθλημα, βρίσκεται στους «4» του κυπέλλου, ενώ παράλληλα προσπαθεί να «φρενάρει» την πτώση του ελληνικού ποδοσφαίρου στην ειδική βαθμολογία της UEFA.

Πηγή: to10.gr