Δύο φορές έφτασε κοντά στην αποχώρησή του από τον Αρη και την επιστροφή του στην Αραβική Χερσόνησο. Δύο φορές η μεταγραφή «χάλασε» την τελευταία στιγμή. Κυριολεκτικά. Και ενώ όλα ήταν συμφωνημένα. Τώρα, όμως, ήρθε η ώρα ο Γιάννης Φετφατζίδης να αποχαιρετήσει τον Αρη και να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα από το Κατάρ.

Σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες που συγκέντρωσε to10.gr, υπήρξε οριστική συμφωνία για την πώληση του «Φέτφα» σε ομάδα από το Κατάρ. Οι ενδιαφερόμενοι τα βρήκαν σε όλα με τον Αρη, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για προσφορά που φτάνει το 1.100.000 €, συν κάποια μπόνους επίτευξης στόχων.

Επίσης, οριστική είναι και η συμφωνία του Φετφατζίδη με τη νέα του ομάδα. Με τις ίδιες πληροφορίες να αναφέρουν πως ο διεθνής εξτρέμ θα υπογράψει συμβόλαιο 3 χρόνων, με συνολικές απολαβές 4.500.000 €, αλλά και μια σειρά από μπόνους επίτευξης στόχων, συμμετοχών, γκολ και ασίστ, που μπορεί να φτάσουν το ποσό έως και τα 5.5 εκατ. ευρώ.

Ολα δείχνουν ότι οι τελικές λεπτομέρειες ρυθμίζονται αυτή την ώρα. Με την πιο ενδιαφέρουσα πληροφορία να προκύπτει από το μανατζερικό παρασκήνιο. Καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνθρωπος που δούλεψε τη μεταγραφή του Φετφατζίδη και έφερε τη νέα πρόταση από το Κατάρ, είναι ο Ούγκο Γκαρσία Μαρτορέλ. Ο ατζέντης του Γκιγιέρμε, που άφησε τον Ολυμπιακό για την Αλ Σαντ. Σε συνεργασία με τον ατζέντη του «Φέτφα», Γιάννη Ευαγγελόπουλο.

Οπως ανέφερε νωρίτερα to10.gr, ο Αρης δεν μένει ξεκρέμαστος. Η απώλεια του Φετφατζίδη θα καλυφθεί άμεσα με την απόκτηση του Ματέο Γκαρσία, με τον οποίο υπάρχει συμφωνία σε όλα. Οπως και με τον Ερυθρό Αστέρα.

Πηγή:to10.gr