Η Μαρία Σάκκαρη δουλεύει σκληρά και επιβραβεύεται με τις σπουδαίες νίκες που πετυχαίνει στα τουρνουά που λαμβάνει μέρος. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια από τη στιγμή που άρχισε τη συνεργασία της με τον Τόμι Χιλ, έχει κάνει άλματα προόδου.

Η εικόνα της έχει αλλάξει άρδην και δίκαια πλέον συγκαταλέγεται στις κορυφαίες τενίστριες του πλανήτη. Η Μαρία έχει βελτιωθεί πάρα πολύ και έχει αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεται.

Στα κρίσιμα σημεία δεν λυγίζει και όταν οι παλμοί ανεβαίνουν τα πηγαίνει ακόμα καλύτερα. Στα τάι μπρέικ είναι… ανίκητη η Σάκκαρη και μάλιστα έκλεισε το 2020 έχοντας το καλύτερο ρεκόρ στην WTA! Η Μαρία, που ολοκλήρωσε τη σεζόν στο Νο. 22 της παγκόσμιας κατάταξης, μέσα στο 2020 έπαιξε 10 τάι μπρέικ, έχοντας ρεκόρ 9-1! Ποσοστό επιτυχίας 90% για την κορυφαία τενίστρια της χώρας μας. Αυτή η επίδοση είναι μάλιστα διαφορά η καλύτερη, αφού η αμέσως επόμενη είναι της Ελενα Ριμπάκινα και της πρωταθλήτριας του Australian Open, Σοφία Κενίν, που μοιράστηκαν το ίδιο ρεκόρ (8-6).

Το έργο της Μαρίας δεν ήταν καθόλου εύκολο, αφού μεταξυ άλλων μέσα στο 2020 έδωσε τάι μπρέικ με αντιπάλους όπως οι Σερένα Γουίλιαμς (δύο φορές), Ναόμι Οσάκα και Πέτρα Κβίτοβα, κερδίζοντας και τις τρεις τενίστριες στη… ρώσικη ρουλέτα. Το μοναδικό τάι μπρέικ που έχασε ήταν στο Ρολάν Γκαρός απέναντι στην Μαρτίνα Τρεβιζάν. Σπουδαία χρονιά για την Μαρία, που δεν σταματάει τη σκληρή δουλειά και ήδη προετοιμάζεται πυρετωδώς για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην κορυφή με τα περισσότερα κερδισμένα τάι μπρέικ στους άνδρες βρίσκεται ο Νόβακ Τζόκοβιτς με 15-2.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:


to10.gr