Τη χώρα μας έχουν επιλέξει για τις διακοπές τους δύο πιλότοι από το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula1! Πρώτος έφθασε ο οδηγός της Scuderia Ferrari, o Σαρλ Λεκλέρκ. Ο Μονεγάσκος «προειδοποίησε» μέσω social media για την έλευσή του, ανεβάζοντας μία φωτογραφία εντός του ιδιωτικού αεροπλάνου της VistaJet, γράφοντας: «Ήρθε η ώρα να πάμε στη Μύκονο».




Πρόσθεσε και μία καρδούλα, έτσι για να δείξει την αγάπη του για την Ελλάδα και το συγκεκριμένο προορισμό τον οποίο είχε επισκεφτεί και πριν από δύο καλοκαίρια. Όσο για τον πληθυντικό, είχε στο πλευρό του την αγαπημένη του Σάρλοτ - μοντέλο, influencer, φοιτήτρια Αρχαιολογίας και κόρη γνωστού επιχειρηματία του Μονακό. Απ’ όταν έφτασε στα μέρη μας έχει δημοσιεύσει μόνο κάποιες ιστορίες στο Instagram αλλά έχει ήδη φωτογραφηθεί με πολλούς θαυμαστές του που σπεύδουν να τον δουν από κοντά.

Όμως ο Λεκλέρκ δεν είναι ο μοναδικός πιλότος του φετινού grid που παραθερίζει στη χώρα μας. Τον ακολούθησε ο Τζορτζ Ράσελ της Williams, που όμως επέλεξε ένα άλλο νησί του Αιγαίου, τη Σαντορίνη. Ο Βρετανός μάς χαιρέτησε με μία φωτογραφία από την Οία, όπου παίζει τάβλι και πίνει κρύο καφέ. Τα τελευταία καλοκαίρια η Ελλάδα έχει αποτελέσει προορισμό και για άλλους οδηγούς της Formula1. Λούις Χάμιλτον και Ντάνιελ Ρικιάρντο έχουν βρεθεί τα προηγούμενα καλοκαίρια στη Μύκονο, ενώ τις ομορφιές του Αιγαίου απόλαυσε πριν μερικά χρόνια και ο Φερνάντο Αλόνσο.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time