ην πρόθεσής της να δοθεί ένα τέλος στον υπερβολικό χρόνο που ξοδεύει ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην τουαλέτα, κατά τη διάρκεια των αγώνων του στα Grand Slam και τα Masters ATP, εξέφρασε η Παγκόσμια Ομοσπονδία.

Σύμφωνα με το Reuters, μετά τις έντονες αντιδράσεις ορισμένων αντιπάλων του, ανάμεσά τους και ο κάτοχος δύο τίτλων Grand Slam Άντi Μάρεϊ και ο Γερμανός Αλεξάντερ Ζβέρεφ, η ATP σκέφτεται να θεσπίσει χρονικό όριο στα toilet breaks των τενιστών.


Τι πιστεύουν οι συμπαίκτες του

Yπενθυμίζεται ότι αρχικά ο Ζβέρεφ και έπειτα ο Μάρεϊ, διαμαρτυρήθηκαν για τον χρόνο που έκανε στα αποδυτήρια ο Έλληνας τενίστας, κατηγορώντας τον πως το κάνει επίτηδες είτε για να σπάσει τον ρυθμό και για να λάβει εντολές από τον πατέρα του, μέσω γραπτών μηνυμάτων στο κινητό.

Βέβαια, οι ισχυρισμοί αυτοί έχουν διαψευστεί από την πλευρά του Τσιτσιπά.

Αυτό όμως έφερε και αποδοκιμασίες από το κοινό, ενώ άνοιξε μεγάλη κουβέντα για το αν θα πρέπει να υπάρχει χρονικό όριο τα toilet breaks, κάτι στο οποίο συμφωνεί η συντριπτική πλειοψηφία των τενιστών.

Σύμφωνα, λοιπόν, με πηγές της ATP που επικαλείται το Reuters, στον οργανισμό έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν σε αλλαγή του κανονισμού τόσο για τα toilet break, όσο και για τα ιατρικά τάιμ άουτ εντός γηπέδου.