Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 10 εκατ. ευρώ, την οποία θα καλύψει εξ ολοκλήρου ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, αποφασίστηκε στη σημερινή γενική συνέλευση των μετόχων της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της πειραϊκής ομάδας στην Πλατεία Αλεξάνδρας.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός σε μια δύσκολη χρονική περίοδο βγαίνει μπροστά και καλύπτει προσωπικά την ΑΜΚ ύψους 10 εκατ. ευρώ, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η πειραϊκή ΠΑΕ στην ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα της Δευτέρας (28/2). Μια κίνηση αναγκαία, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες της ΠΑΕ, λόγω της απουσίας εσόδων από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, το κλείσιμο των γηπέδων, αλλά και μια σειρά οικονομικών παρενεργειών που προκάλεσε η πανδημία.

Η ανακοίνωση

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα, 28/02/2022, στις 17:00 η Γενική Συνέλευση των Μετόχων της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, στα Γραφεία της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Κατά την Γενική Συνέλευση ελήφθησαν ομοφώνως οι κατωτέρω αποφάσεις:

Εγκρίθηκαν οι Ετήσιες Εταιρικές και Ενοποιημένες Χρηματοοικονομικές Καταστάσεις της εταιρικής χρήσης 1/7/2020 – 30/6/2021.

Αποφασίστηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας ύψους έως 10.000.000 ευρώ με καταβολή μετρητών. Η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου από τον Πρόεδρο κ. Ευάγγελο Μαρινάκη».

Πηγή: Το10.gr