Η Παρί Σεν Ζερμέν νίκησε με ευκολία την ουραγό Μπορντό με 3-0, άνοιξε τη διαφορά στο +15 από τη δεύτερη Νις αλλά δεν κατάφερε να ηρεμήσει τους οπαδούς της.

Οι φίλοι του συλλόγου δεν μπορούν να «χωνέψουν» τον αποκλεισμό από τη Ρεάλ Μαδρίτης, στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι αποδοκιμασίες κατά παικτών, ειδικά του Νεϊμάρ και του Μέσι ήταν συνεχείς στο «Παρκ ντε Πρενς». Μάλιστα, οι… σκληροπυρηνικοί οργανωμένοι των πρωτευουσιάνων επιδόθηκαν σε υβριστικά συνθήματα κατά του Νεϊμάρ, ζητώντας ταυτόχρονα την παραίτηση της διοίκησης του Αλ Κελαϊφί.

Το σκορ άνοιξε ο Εμπαπέ και το παιχνίδι «τελείωσαν» στις αρχές του β΄ ημιχρόνου Νεϊμάρ και Παρέδες, υποχρεώνοντας τους «Γιρονδίνους» σε έξι συνεχή αγώνες χωρίς νίκη και αντιμέτωπους με το ενδεχόμενο του υποβιβασμού.


Στην πόρτα της εξόδου Εμπαπέ και Ποτσετίνο - Βαρύ το κλίμα, φαβορί για τον πάγκο ο Ζιντάν

Δεδομένη θεωρεί η γαλλική αθλητική εφημερίδα «L’Equipe» την αποχώρηση του Ποτσετίνο και Εμπαπέ από την Παρί Σεν Ζερμέν, πιθανότατα στο τέλος της σεζόν.

«Η Παρί ΣΖ αποκλείστηκε από το Champions League, ο σύλλογος από την γαλλική πρωτεύουσα διανύει μια από τις χειρότερες σεζόν της εποχής του Κατάρ και, σε αυτές τις συνθήκες, ο πρώτος υπεύθυνος φαίνεται ήδη ορισμένος.

Φαίνεται όλο και πιο πιθανό ότι ο Αργεντινός προπονητής, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, έκατσε στον πάγκο για τελευταία φορά σε ευρωπαϊκό αγώνα της Παρί, κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μπορεί να τελειώσει την τρέχουσα σεζόν προσφέροντας στην Παρί τον δέκατο τίτλο του πρωταθλητή Γαλλίας, αλλά μάλλον εκείνος δεν θα τελειώσει το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει τον Ιούνιο του 2023», σημειώνει χαρακτηριστικά, σε αναφορά της, στις συνέπειες για τον Μαουρίσιο Ποκετίνο μετά τον αποκλεισμό της Παρί ΣΖ στο Champions League.