Οι φίλοι του Ολυμπιακού πανηγύρισαν 47ο πρωτάθλημα 47ο πρωτάθλημα που κατέκτησαν, με τους παίκτες των «ερυθρόλευκων», το τεχνικό τιμ και τον ιδιοκτήτη της πειραιώτικης ομάδας,
.
«Δεν έχει καμία υπερβολή, η ευχή για να φτάσουμε τα 100 πρωταθλήματα, προχωράμε δυνατά», είπε ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, ενώ ο Πέδρο Μαρτίνς τόνισε: «Χτίζουμε και το μέλλον, δεν σκεφτόμαστε μόνο το παρόν. Υπάρχουν παιδιά που δεν είχαν αγωνιστεί αρκετά να ζήσουν μία τέτοια ατμόσφαιρα. Είχαμε παίκτες που έδωσαν ένα ματς πριν από τρεις μέρες και χρειάζονταν ανάσες.

Σήμερα είδαμε αντίδραση. Ζήσαμε μία υπέροχη ατμόσφαιρα, υπήρχαν παίκτες που το έζησαν πρώτη φορά. Το αφιερώνουμε στον κόσμο μας και σε όλους στον Ολυμπιακό. Μας είχαν λείψει πάρα πολύ, οι φίλαθλοί μας. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Είμαστε ευτυχισμένοι που είναι πάλι όλος αυτός ο κόσμος μαζί μας».

Την ίδια στιγμή, o Βαγγέλης Μαρινάκης μέσω των social media, έγραψε:

«Σήμερα ολόκληρη η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ γιορτάζουμε περήφανα το 47ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ μας! «Στιγμές της δόξας σου, χαρές δικές μας»! Όλοι μαζί δυνατά θα συνεχίσουμε, ώστε τη νέα περίοδο να φτάσουμε ακόμα πιο ψηλά σε Ελλάδα και Ευρώπη. ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!».