Για την Αυστρία πέταξε το πρωί της Τετάρτης η ομάδα του Ολυμπιακού προκειμένου να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι πρωταθλητές θα δώσουν έξι φιλικά, με το πρώτο να έχει προγραμματιστεί για τις 24 Ιουνίου κόντρα στην αυστριακή Ριντ.

Το Σάββατο 25/6 οι Ερυθρόλευκοι θα δώσουν ένα δυνατό τεστ απέναντι στη Φορτούνα Ντίσελντορφ, ενώ τη Δευτέρα 27/6 θα παίξουν με την Κρακοβία.

Ο Ιούνιος θα κλείσει απέναντι στη Σλάβια Πράγας, την Τετάρτη 29/6.

Κατά την αναχώρηση των Ερυθρολεύκων για την Αυστρία, ο Ελ Αραμπί μίλησε για τις προκλήσεις της νέας σεζόν.

Ο μαροκινός έθεσε ως πρώτο στόχο την είσοδο στους ομίλους του Champions League, ενώ αναφέρθηκε και στην ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό.

«Είναι σημαντικό αυτό το διάστημα της χρονιάς, έχουμε έξι φιλικά παιχνίδια μπροστά μας για να προετοιμαστούμε σωστά. Πρώτος μεγάλος στόχος μας είναι η πρόκριση στους ομίλους του Champions League και αυτό θέλουμε να πετύχουμε αυτό το καλοκαίρι. Έχουμε δέκα ημέρες μπροστά μας για να δέσουμε και σε ένα μήνα πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Είμαι πολύ χαρούμενος για το νέο συμβόλαιο που υπέγραψα. Έχω περάσει τρία φανταστικά χρόνια στον Ολυμπιακό και ελπίζω και τα άλλα δύο να είναι το ίδιο χαρούμενα και με μεγαλύτερες επιτυχίες» δήλωσε ο επιθετικός των πρωταθλητών.