Οριστικά παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης θα παραμείνει ο Αντουάν Γκριεζμάν, καθώς τη Δευτέρα, ο αθλητικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα, Ματέου Αλεμάνι, ανακοίνωσε ότι οι «Μπλαουγκράνα» ήρθαν σε συμφωνία με τους «Ροχιμπλάνκος» για την οριστική μεταγραφή του παίκτη.

Ο Γάλλος επιθετικός, διάγει τον δεύτερο χρόνο δανεισμού του από τους Καταλανούς.

«Η επιχείρηση Γκριεζμάν, ολοκληρώθηκε, με μια εξαιρετική οικονομική συμφωνία για εμάς. Ο Γκριεζμάν και ο Κουτίνιο φέρνουν στον σύλλογο, από 20-25 εκατομμύρια, ανάλογα με τα μπόνους. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική εξοικονόμηση μισθών», σχολίασε ο Αλεμάνι, ενώ ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, πρόσθεσε:

«Εάν επέστρεφε ο Γκριεζμάν, έπρεπε να πληρώσουμε 36 εκατομμύρια που αντιστοιχούν στον μισθό του. Θα ήταν μια… τραγωδία».

Ο Γκριεζμάν, αγωνίσθηκε 102 φορές με την Μπαρτσελόνα σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 35 γκολ και 17 ασίστ, κατακτώντας ένα Κύπελλο Ισπανίας την σεζόν 2020/2021, ενώ εφέτος, έχει παίξει στην Ατλέτικο Μαδρίτης 11 φορές, έχει σημειώσει τρία γκολ και έχει «μοιράσει» δύο ασίστ σε La Liga και Champions League.