Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει βγει για τα καλά προς άγραν της κατάκτησης του 10ου τίτλου του, αλλά και για να κάνει όσο περισσότερα παιχνίδια γίνεται μέχρι να ολοκληρώσει τη χρονιά με την παρουσία του στους ATP Finals.

Το νούμερο 5 της παγκόσμιας κατάταξης μπήκε στο τουρνουά ATP500 της Βιέννης δύο μέρες μετά την ήττα του στον τελικό της Στοκχόλμης από τον Κάσπερ Ρούνε και ξεκίνησε νικηφόρα την παρουσία του στη διοργάνωση. 

Η επικράτηση, πάντως, δεν ήρθε χωρίς απρόοπτα, καθώς ύστερα από μπρέικ που δέχθηκε στο πρώτο σετ, ξέσπασε κατά του πατέρα και προπονητή του, Απόστολου, βρίζοντάς τον και ζητώντας του να φύγει από το κορτ. 

Ο τενίστας ξέσπασε και είπε προς το μέρος που κάθονταν ο πατέρας, η μητέρα του και ο γυμναστής του: "Είσαι μ@@@, είσαι μ@@@". Λίγο αργότερα τους είπε να φύγουν. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Στέφανος Τσιτσιπάς "ξεσπάει" στον πατέρα του.

Ο Απόστολος κάποιες φορές για να τον ηρεμήσει φεύγει από την εξέδρα.

Δείτε το βίντεο 


Ο Έλληνας τενίστας
, που είναι το νούμερο 2 στο ταμπλό, μόνο κάτω από τον Ρώσο Ντανιήλ Μεντβέντεφ, νίκησε τον Αυστριακό Ντένις Νόβακ 2-0 σετ (7-6 [2], 6-2) και πήρε την πρόκριση στον επόμενο γύρο του τουρνουά, όπου θα αντιμετωπίσει το νούμερο 25 της παγκόσμιας κατάταξης, 

Ο Τσιτσιπάς πρόκειται να αντιμετωπίσει τον Κροάτη Μπόρνα Τσόριτς, νούμερο 25 της παγκόσμιας κατάταξης, από τον οποίο μετρά δύο ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις.