Στο Κατάρ, προκειμένου να παρακολουθήσει τον τελικό του Μουντιάλ 2022, που βρήκε την Αργεντινή να σηκώνει την κούπα απέναντι στη Γαλλία, βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής 18/12 ο ιδιοκτήτης του Twitter Έλον Μασκ.

Μάλιστα, στις εξέδρες των VIP καθόταν μαζί με τον γαμπρό του Ντόναλντ Τραμπ, Τζάρεντ Κούσνερ.


Ο Έλον Μασκ φρόντισε να τροφοδοτήσει τον λογαριασμό του στο Twitter με βίντεο από το γήπεδο τόσο με την έναρξη του αγώνα, όσο και με ορισμένα από τα γκολ που σημάδεψαν το θρίλερ της Ντόχα που έληξε με θρίαμβο του Λιονέλ Μέσι και μεγάλο ηττημένο τον Κιλιάν Εμπαπέ.


Χρήστες του Twitter, πάντως, πίκαραν τον Μασκ για το γεγονός ότι με τις αναρτήσεις του αυτές αποκάλυψε το πού βρισκόταν η αιτία για την οποία ο ιδιοκτήτης της πλατφόρμας είχε κλείσει λογαριασμούς δημοσιογράφων, επειδή, όπως είχε δηλώσει, δημοσιοποιούσαν πληροφορίες για το πρόσωπό του.

Η απόφασή αυτή του Μασκ είχε προκαλέσει μεγάλο σάλο με τον ίδιο τελικά να ανακαλεί, υπό την πίεση των χρηστών του Twitter, την κίνησή του αυτή και να επαναφέρει στην πλατφόρμα τους δημοσιογράφους από CNN, Washington Post, New York Times και άλλα μέσα ενημέρωσης που είχε αποκλείσει.