Στο νέο του «σπίτι» έφτασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, συνοδευόμενος από την σύντροφό του. Το πολυτελές ιδιωτικό του αεροσκάφος προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Ριάντ, προκειμένου ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής να παρουσιαστεί επισήμως από την Αλ Νασρ της Σαουδικής Αραβίας.

Από το αεροσκάφος αποβιβάστηκαν επίσης η σύντροφός του, Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ, και τα παιδιά τους, ενώ ο ίδιος έγινε δεκτός από πλήθος κόσμου στο αεροδρόμιο. 

Ο Ρονάλντο θα μείνει σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο στην πόλη και αύριο αφού περάσει από ιατρικές εξετάσεις θα παρουσιαστεί αύριο στις 18:00 από τη νέα του ομάδα.  Σημειώνεται ότι το συμβόλαιο που υπέγραψε έως το καλοκαίρι του 2025 αντιστοιχεί σε 500 εκατ. ευρώ.

Φαίνεται, ωστόσο, πως άρχισε ήδη απόσβεση αυτών των χρημάτων και τα πρώτα δείγματα είναι θετικά για την ομάδα από τη Σαουδική Αραβία καθώς μέσα σε 48 ώρες, όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της χώρας, εξαφανίστηκαν 2 εκατομμύρια φανέλες του Πορτογάλου σταρ. Έχει γίνει ήδη νέα παραγγελία εμφανίσεων, καθώς το πρώτο πακέτο εξαντλήθηκε, που επίσης αναμένεται να κάνει φτερά τις επόμενες μέρες και να βάλει ακόμη περισσότερα χρήματα στα ταμεία της ομάδας από τη Σαουδική Αραβία.